Televizyon
14 Mayıs 2012 17:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:39

SABA TÜMER HOLLYWOOD'A GİDİP JENNİFER LOPEZ'İ KÖŞEYE SIKIŞTIRDI!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Hollywood'a giderek dünya starı Jennifer Lopez ve Rodrigo Santoro ile röportaj yaptı..

Show TV Caner Erdem yönetimindeki İç yapımlar ekibi Türkiye’de bir ilke daha imza atarak Hollywood starlarıyla biraraya geldi. Uzun süren görüşmeler sonucunda dünyaca ünlü starlar Türkiye’den sadece Show Tv İç yapımlar ekibiyle röportaj yapmayı kabul etti.
 
6 STARLA BİRARAYA GELDİ
18 Mayıs’ta vizyona girecek Dikkat Bebek Var filmi için Hollywood’a giden Show Tv Genel Müdür Yardımcısı ve İç Yapımlar Koordinatörü Caner Erdem, Saba Tümer ve Metin Karaaslan çok özel röportajlara imza attılar. Milyonları peşinden sürükleyen; Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Gossip Girl dizisinin “Nate”i Chace Crawford, Örümcek Adam filmi ve True Blood dizisinden tanıdığımız Joseph Manganiello, Amerika’nın ödüllü müzikal oyuncusu Matthew Morrison ve Brezilya’nın en yetenekli ve tanınmış aktörlerinden Rodrigo Santoro Saba Tümer’in sorularını yanıtladı.
 
İLK RÖPORTAJI JENNİFER LOPEZ VE RODRİGO SANTORO İLE YAPTI
Saba Tümer ilk röportajını dünyaca ünlü star Jennifer Lopez ve genç kızların sevgilisi yakışıklı oyuncu Rodrigo Santoro ile yaptı. Saba Tümer’in özel röportajı Jennifer Lopez’e keçi yününden özel olarak yapılan paşmina ve terlikleri hediye etmesiyle başladı..

İŞTE O RÖPORTAJ :