Magazin
15 Haz 2014 11:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:18

Saba Tümer açıkladı! O kahkahalar bakın kimin içinmiş!

Saba Tümer'in kahkahasının gerekçesini açıkladı...

TV 8'de büyük prodüksiyonlu bir şov programına hazırlanan şen kahkahalarıyla ünlü televizyoncu Saba Tümer, Radikal için Armağan Çağlayan'a konuştu.

Tümer "Yarın öbür gün çocuğum bu piyasada olmak istese onay vermezdim. Çünkü çok zor bir meslek. Anında bir şeyler değişebiliyor" diyor.

Tümer, o meşhur kahkahasının gerekçesini de anlattı.

İşte "Bayan Kahkaha" diye ünlenen Saba Tümer'in Armağan Çağlayan'ın sorularına verdiği yanıtlardan bir kısmı.

Seninle ilgili pek çok kişi şunu düşünüyor: O kahkaha gerçek değil. İlgi çekmek için atılan, aslında senin öğrendiğin, öğrenilmiş bir şey. Ve insanlar bunu konuşsun diye bu öğrendiğin şeyi yapıyorsun. Ne düşünüyorsun bununla ilgili?

Bu kahkaha bende var olan bir şey, hep vardı. Ben hep gülen bir kadındım, hep bu şekildeydim. Benim rahmetli annem de böyleydi. Babaannemin kahkahası da çok meşhurmuş. Babamın da öyle. Benim kahkahamın desibeli benim daha genç kızlığımda ilk aşkımı sinir etmek için yükseldi ve öyle kaldı. Çocuk yazık bana çok şey kattı!

Aaa bütün kariyerini, ünlü olmanı ona borçlusun yani?
Hayır, aslında aşkın olmadığını görünce ben de kariyere yöneldim tamamen. Neyse kahkahamın bu denli yüksek olması onu gıcık etmek için yaptığım bir şeydi, böyle kaldı.

Çok mu sinir olurdu sen güldüğünde?
Evet, ayrıldığımızda özellikle benim arka masamda ve yakınımdaysa, ben de mutlu olduğumu göstermek için onu sinir etmeye çalışırdım. Haber sunmaya başladığım dönemlerde tabii ki kahkaha atabileceğim bir durum yoktu. Daha sonra program yapmaya başladığımda, birkaç kez güldüm ve bir anda medyadaydı.

Görüşüyor musunuz hâlâ o çocukla?

Evet, arkadaşım. Üstünden 20 yıl geçti, arkadaş olduk tabi ki.

Peki Show Tv’den ayrılırken sana 2-2.5 milyon para verildiği doğru mu?

Hayır, öyle bir şey yok. Onu tazminat olarak yazdılar. Ama benim tazminat talebim falan olmadı, çünkü sözleşmem bitiyordu. Zaten bir buçuk iki sene hiç para almamıştım ordan. O yüzden sözleşmemin dahilinde olan parayı almış oldum.