Gündem
07 Şub 2019 14:32 Son Güncelleme: 07 Şub 2019 17:00

Sülün Osman reklamı için Milli Gazete'den QR kodlu destek!

Saadet Partisi’nin 31 Mart Yerel seçimleri için gerçek bir hikâyeden alıntı yaparak hazırladığı Sülün Osman temalı reklam filminin 'reklam ajansına yapılan baskıdan dolayı' kaldırıldığı belirtildi.

Kaldırılan reklam için Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan tepki geldi. SP'nin yayın organı niteliğindeki Milli Gazete'den de kaldırılan reklam için destek geldi. Gazete bugünkü ilk sayfasından reklamın QR kodunu paylaştı. Mobil cihazların kamera ya da ilgili programlarından taranan kod, okuyucuyu Youtube'a yönlendiriyor. 

KARAMOLLAOĞLU: BASKI KURDULAR, SÜLÜN OSMAN’I KALDIRTTILAR

Ankara’da gazetecilerle dün kahvaltıda bir araya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kaldırılan Sülün Osman reklam filmiyle ilgili konuşmuş, “Hükümet Sülün Osman’dan niye bu kadar çekindi anlamadım. Baskı kurdular, reklam ajanslarına Sülün Osman’ı kaldırttılar” demişti.

T24’ün aldığı bilgiye göre, Karamollaoğlu’nun ‘organize baskı sonucunda’ kaldırıldığını söylediği reklam filminin yine bir dolandırıcılık hikâyesinin anlatan Organize İşler filminden önce yayınlanması için MARS Entertainment Group’la anlaşıldı. T24’e bilgi veren kaynaklar, reklam filmini yayından kaldırma kararının MARS Group tarafından alındığını ve Saadet Partisi’ne yayından kaldırılan reklam filmi yerine bir başka içerik gönderilmesi teklifinin yapıldığını savundu. 

MİLLİ GAZETE'DEN DESTEK

Gazete reklam filminin QR kodunu bugünkü ilk sayfasından paylaştı. Okuyucuları Youtube'a yönlendiren kodun bulunduğu haber alanına reklam filminin metni de yazıldı.

İşte Milli Gazete'nin bugünkü ilk sayfası: