Gündem
09 Şub 2019 12:12 Son Güncelleme: 09 Şub 2019 12:33

Saadet Partisi'nden yeni reklam: 'Sülün Osman' gitti, 'Penguen' geldi

Saadet Partisi'nin kaldırılan `Sülün Osman' reklam filmi yerine 3 penguenin oynadığı yeni reklam filmi sinema salonlarında gösterime girdi.

31 Mart yerel seçimler için hazırlanan ve 500 sinema salonunda aynı anda gösterilen 'Sülün Osman' reklam filmi dağıtımcı kuruluş tarafından gösterimden kaldırıldı. Saadet Partisi bunun üzerine hazırladığı reklam filmini gösterime soktu.

SÜLÜN OSMAN REKLAMI YAYINDAN KALDIRILMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda kampanyasını açıklayan Saadet Partisi, 'cepsiz ceketler' objesi ile dikkatleri üzerine çekmişti. Geçen Cuma vizyona giren Organize işler 2; Sazan Sarmalı filmine özgü hazırlanan 'Sülün Osman' reklam filmi ile büyük ilgi toplayan Saadet Partisi, önceki gün gelen baskılar üzerine reklam filminin kaldırıldığını duyurdu.

SAADET PARTİSİ'NDEN PENGUEN'Lİ REKLAM

Kaldırılan 'Sülün Osman' filmi yerine 3 penguenin oynadığı bir reklam filmi sinema salonlarında gösterime girdi. Yaklaşık 40 saniye olan reklam filminin 'Sülün Osman' reklam filminden daha çok konuşulması bekleniyor. İzleyenlerin de şaşkınlıkla karşıladığı 'penguenli' reklam filmi kırk saniyede birçok gönderme ve mesaj içeriyor.

BY BY LOVE

Yeni reklam filminde 2013'teki Gezi protestolarına yönelik ana akım medya sansürüyle gündeme gelen penguenler yer alıyor. Gemide filminin "N'abıcaz be Kamil" repliğine de gönderme yapan reklam filmi, Everly Brothers'ın 'Bye Bye Love' şarkısıyla sona eriyor.