Gündem
31 Oca 2016 17:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:19

Rüzgar Çetin 'polis' filmi çekmiş!

Rüzgar Çetin’in, 2008’de ödev için ‘The Cop’ (Polis) adlı kısa film çektiği ortaya çıktı

Alkollü kullandığı lüks otomobiliyle trafik polisi aracına çarpan ve bir polisin ölümüne yol açan Rüzgar Çetin’in, 2008’de ödev için ‘The Cop’ (Polis) adlı kısa film çektiği ortaya çıktı. Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, kısa filmde, lüks bir otomobille polisten kaçan silahlı bir suçlunun yakalanışını anlatmış.

POLİS ADLI KISA FİLM ÇEKMİŞ

Önceki gece İstanbul Ortaköy’deki Çırağan Caddesi’nde alkollü halde kullandığı Porsche marka otomobiliyle orta şeride geçmek isterken, karşı yönden gelen trafik polisi aracına çarpan ve polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün ölümüne, bir polisin de yaralanmasına yol açan 31 yaşındaki Rüzgar Çetin’in, 2008 yılında üniversite ödevi için ‘The Cop’ (Polis) adlı bir kısa film çektiği ortaya çıktı.



Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu olan Rüzgar Çetin’in ‘Polis’ adlı kısa filmi, lüks bir otomobille polisten kaçan silahlı bir suçlunun yakalanışını anlatıyor. Film, Hollywood filmlerinin lansmanı gibi, ekranda beliren “Bu yaz... Bir adam... Kanun” yazılarıyla başlıyor.



GECE KULÜBÜ GÖRÜNTÜLERİ

Arka fonda ise ‘hızlı’ rap müzik kullanılıyor. Fotoğraf ve video bölümü mezunu olan Rüzgar Çetin’in daha önce de birçok kez ara sokaklarda hız yaparken çektiği videoları ve gittiği gece kulüplerinden görüntüleri Facebook hesabından paylaştığı belirlendi.
Rüzgar Çetin, Hollywoodvari çektiği kısa filmde yakın bir arkadaşını oynatmış.



EHLİYETİ İNCELENİYOR

Öte yandan, Rüzgar Çetin’in 2004 yılında Hakkâri Yüksekova’dan aldığı belirlenen B sınıfı ehliyeti de mercek altında. Polis, bugüne kadar tam 28 kez trafik cezası alan, son kazasının ardından tutuklanarak Metris Cezaevi’ne gönderilen Çetin’in, İstanbul’da doğup büyümüş olmasına rağmen ehliyetini neden Yüksekova’dan aldığını soruşturuyor.

Geçmiş yıllarda Hakkâri’de bazı sürücü kurslarının sınavlarda usulsüzlük yaptığının tespit edildiğini dikkate alan polis, soruşturmasını bu yönde derinleştirdi. Geçtiğimiz yıllarda İstanbul, Diyarbakır ve Hakkâri’de bazı sürücü kurslarına, “sahtecilik” iddiaları üzerine operasyon düzenlenmişti.
Haberturk