Magazin
31 Ara 2013 09:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:51

Rüya evlilik sona erdi; ünlü çift tek celsede boşandı!

Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz, Hafta Sonu dergisinin haberine göre 24 Aralık’ta resmen boşandı.

2012’nin mart ayında evlenen manken Ahu Yağtu ve komedyen Cem Yılmaz’ın boşandığı öne sürüldü. Evlendikten beş ay sonra bebekleri Kemal’i kucaklarına alan çift, bir süre önce ayrılık iddiasıyla gündeme gelmişti. Bugüne kadar özel hayatı hakkında açıklama yapmayan Yılmaz, bu konuda da suskunluğu tercih etti.
 
Ama çiftten bir açıklama gelmeyince dedikodular arttı ve geçtiğimiz ay evlerini ayırdıkları ileri sürüldü. Herkes barışacaklarını beklerken, şimdi de boşanma haberi gündeme bomba gibi düştü.
 
TEK CELSEDE BİTTİ
 
Hafta Sonu dergisinin iddiasına göre; Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu, yaşadıkları tartışmanın ardından günlerce görüşmedi. Sonunda çift, sorunları çözemeyeceklerini düşünüp bir araya geldi ve boşanmanın detaylarını konuştu. Oğlu Kemal’in her türlü sorumluluğunu üstlenmeye hazır olduğunu söyleyen Yılmaz, boşanma konusunda ne kadar kararlı durduğunu anlatınca Yağtu ayrılığa razı oldu.
 
Ve çift, 24 Aralık tarihinde tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. Kemal’in velayeti anneye verilirken, ünlü komedyenin oğlunu 5-6 yaşlarına gelince yanına almak istediğini söylediği öne sürüldü.
 
EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL
 
Dergide yer alan habere göre, son dönemde konuşulanların aksine boşanmayı isteyen taraf Cem Yılmaz’dı. Yılmaz’ın yakınlarına da açık açık “Evlilik bana göre değil, yapamıyorum” dediği öne sürüldü.