Gündem
25 Şub 2022 21:33 Son Güncelleme: 25 Şub 2022 22:34

Rusya-Ukrayna krizini tartışmak için canlı yayına katılan uzmanın arka plan fotoğrafı viral oldu

Ülke TV'nin gerçekleştirdiği canlı yayına konuk olan Uluslararası İlişkiler uzmanı Dr. Muhammet Koçak, canlı yayın sırasında kamerasının arka planını Counter Strike haritası ile değiştirmesi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmaya başlamasının ardından Ülke TV'nin canlı yayınına katılan Uluslararası İlişkiler uzmanı Dr. Muhammet Koçak, görüntülü olarak bağlandığı canlı yayın sırasında arka plan fotoğrafını Counter Strike'ın "cs_assault" haritası ile değiştirmesi sosyal medya platformlarında en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

ARKA PLANINI COUNTER STRIKE GÖRSELİ İLE DEĞİŞTİRDİ

Ülke TV'nin canlı yayınına konuk olarak katılan Uluslararası İlişkiler uzmanı Dr. Muhammet Koçak'ın kamerasının arka planını popüler savaş oyunu Counter Strike'ın "cs_assault" haritası ile değiştirmesi üzerine sosyal medyada konuyla ilgili pek çok yorumda bulunuldu.

KISA SÜREDE SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı açtığı savaş sonrası Ülke TV ekranlarına katılan Koçak'ın görüntüleri kısa sürede insanların tepkisini çekerek sosyal medyada gündem oldu. İlk başta photoshop olduğu düşünülse de daha sonradan görüntülerin gerçek olduğu ortaya çıktı.