Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber'den flaş açıklama! 14 gün kuralına uymamıştı

Koronavirüse yakalanan ve hastanede tedavi altında olan eski milli futbolcu Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber sosyal medya hesabı üzerinden duygularını dile getirdi. Sosyetik isim kendisine gelen eleştirilere de yanıt verdi

Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber'den flaş açıklama! 14 gün kuralına uymamıştı - Sayfa 1

Koronavirüse yakalanan Rüştü Reçber'in hastanedeki tedavisi sürerken, Işıl Reçber'den yeni açıklamalar geldi. Reçber, ayrıca ABD'den döndükten sonra 14 gün kuralına uymadığı için gelen tepkilere karşılık vererek suskunluğunu bozdu.

112
Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber'den flaş açıklama! 14 gün kuralına uymamıştı - Sayfa 2

Işıl Reçber sosyal medyada hesabından yaptığı açıklamada, "Zor geçen geceden sonra dedim ki bugün meslek hemşiresi ile sesli mesaj yollarken; bu kadar uçsuz bucaksız sevgiye karşılık iyileşmek zorundasın hadi o virüs seni yenemez eyvallah. Beni merak etme ben çok iyiyim. Linç mi? Umurumda değil. Sen iyileş yeter. Biz neyin ne olduğunu biliyoruz. Sağlık çalışanlarımız, doktorlarımız, hemşirelerimiz, hasta bakıcılarımız işin içine girince bin kat daha fazla anlamadım ki sizlerin emeğinin karşılığı yok." ifadelerini kullandı.

212
Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber'den flaş açıklama! 14 gün kuralına uymamıştı - Sayfa 3

Eşinin tedavisinde görev alan sağlık personeline de teşekkür eden sosyetik güzel, "Hepiniz birer kanatsız melek iyi ki varsınız; Hülya İrem, Yasemin, Kubilay, Mücahit hoca ilk 24 saatimiz için Allah sizlerden razı olsun. Arayan, mesaj atan, buradan yazan, dün bütün gece uyku uyumayan, bugün telefonun diğer ucunda yine hep yanımda olan, kalbinde aklında olduğumuz, dualarını esirgemeyen birçoğunuza dönüş yapamadım. Üzülerek ama herkese, hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Allah hepimizi korusun. Sizleri çok seviyoruz" dedi.

312
Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber'den flaş açıklama! 14 gün kuralına uymamıştı - Sayfa 4

Eski futbolcu Rüştü Reçber’in koronavirüs testinin sonucu pozitif çıkarken bu gelişme eşi Işıl Reçber'in karantina kararına uymamasını akıllara getirdi. 3 Mart günü ABD’ye giden Işıl Reçber, bu ülkede 13 gün kaldıktan sonra 16 Mart’ta Türkiye’ye döndü.

412