Rus sevgilisine evlenme teklif etti, aldığı cevapla hayatı altüst oldu!

Onur A. Rus vatandaşı İrina A.'ya evlenme teklifinde bulundu. Aldığı tektaş yüzüğün kutusu kapalıyken önce 'evet' diyen İrina A., kutu açıldığında ise yüzüğü küçük bulması nedeniyle evlenmek istemediğini söyledi. Talihsiz genç soluğu intihar etmek için köprüde aldı. Polis ekiplerinin müdahalesiyle intihardan vazgeçen Onur A., yüzüğü küçük bulduğu için kendisiyle dalga geçen sevgilisi İrina A.'nın onurunu ve gururunu kırdığını söyleyerek, "Beni psikolojik buhrana itti" diyerek şikayetçi oldu.

Rus sevgilisine evlenme teklif etti, aldığı cevapla hayatı altüst oldu! - Sayfa 1

32 yaşındaki Onur A. Rusya vatandaşı İrina D. birlikteydi. 2 yıllık birlikteliklerinin ardından genç adam sevgilisine evlenme teklif etmeye karar verdi. 17 Kasım günü İstanbul Sarıyer'de bir kafede buluşan ikili bir süre sohbet etti.

18
Rus sevgilisine evlenme teklif etti, aldığı cevapla hayatı altüst oldu! - Sayfa 2

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre ardından genç adam sevgilisi için hazırladığı sürprizle alakalı cebinden çıkarttığı tek taşla yüzükle evlenme teklifinde bulundu. 

28
Rus sevgilisine evlenme teklif etti, aldığı cevapla hayatı altüst oldu! - Sayfa 3

İddiaya göre, yüzüğün kutusu kapalıyken teklife evet cevabı veren genç kadın kutu açıldığında ise sevgilisine tepki gösterdi. 

38
Rus sevgilisine evlenme teklif etti, aldığı cevapla hayatı altüst oldu! - Sayfa 4

Tek taş yüzüğü ucuz ve küçük bulan genç kadın, "Seninle evlenmek istemiyorum, bu yüzük ne?" diyerek Onur A.'ya tepki gösterdi.

48