Gündem
30 Eyl 2010 15:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:40

RTÜK'ÜN ACI GÜNÜ! DADAK GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI!

Kalp krizi sonucu 64 yaşında hayatını kaybeden RTÜK üyesi avukat Mehmet Dadak için tören düzenlendi.

Kalp krizi sonucu 64 yaşında hayatını kaybeden Radyo ve Televizyon Üst Kurulu üyesi avukat Mehmet Dadak için RTÜK’te tören düzenlendi.

RTÜK önünde düzenlenen törene, Mehmet Dadak’ın eşi Gülten Dadak, ailesi ve yakınları ile RTÜK Başkanvekili İlhan Yerlikaya, eski RTÜK Başkanı Zahid Akman’ın da aralarında bulunduğu Üst Kurul üyeleri ve çalışanları ile CHP Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş katıldı.

RTÜK Başkanvekili Yerlikaya, törende yaptığı konuşmada, dün kalp krizi sonucu Mehmet Dadak’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ve şok içinde olduklarını ifade ederek, "Kendisini İstanbul’a toplantıya bekliyorduk. Acı haberi alınca çok üzüldük, kendimize gelemedik" diye konuştu.

Dadak’a "ağabey" diye hitap ettiğini anlatan Yerlikaya, şunları kaydetti: "İşine çok bağlıydı. Nitekim işi için havalimanına giderken vefat etti. Çok çalışkandı, sabah erken saatlerde toplantı yapalım isterdi, çok dakikti. Dosyaları hep düzenli şekilde dururdu. Çok prensipliydi. Eşini ve işini çok severdi. Duygulu ve hassas bir insandı. Sözün bittiği yer burası aslında. Dadak’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum."

RTÜK üyesi Hülya Alp de Mehmet Dadak’ın, hem kendisi hem de tüm kurum çalışanları için gerçekten bir ağabey olduğunu ifade ederek, "Mekanı cennet olsun" dedi.

Duaların okunmasının ardından sona eren törende, Gülten Dadak, eşinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.