Televizyon
22 Oca 2018 10:24 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:57

RTÜK'ten bomba karar! Ufak Tefek Cinayetler kaldırılıyor mu?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya ile Serhan'ın ilişkisini uygunsuz bulan RTÜK, diziye yüklü bir para cezası kesti.

Ufak Tefek Cinayetler yayından kaldırılabilir. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya ile Serhan'ın ilişkisini uygunsuz bulan RTÜK, diziye yüklü bir para cezası kesti.

RTÜK'e dizide evlilik dışı ilişkilerin Türk aile yapısına aykırı olduğu yönünde şikayetlerde bulunulduğu, şikayetlerin devam etmesi halinde ise dizinin yayının durdurulabileceği konuşuluyor.

Kadrosunda Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz ve Bade İşcil gibi isimlerin bulunduğu Ufak Tefek Cinayetler'in RTÜK'le yaşadığı sorun sosyal medyada tartışma konusu oldu. Serhan ile Oya'nın durumunu 'yasak aşk' olarak algılayan RTÜK'ün dizilerdeki pedofili, tecavüz, çok eşlilik, kadına şiddet temalarına karşı sessiz kalması eleştirildi.

YAYINDAN KALDIRILMA İDDİALARINA AÇIKLIK GETİRİLDİ

Sosyal medyada dizi hakkında yapılan çok sayıda yorum ve paylaşımın ardından Ufak Tefek Cinayetler’in yapım şirketinden açıklama geldi. Haklarında yapılan haberlerin ve dizilerinin yayınının durdurulacağına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen yapım şirketinin bu paylaşımını dizinin oyuncularından Bade İşcil sosyal medya hesabından paylaştı.