RTÜK ‘Maske Kimsin Sen?’ için harekete geçti! Sosyal medyadan açıkladı...

Fox TV'nin yeni yıldaki iddialı yarışma programı Maske Kimsin Sen? sosyal medyada gündem oldu. Ünlü isimlerin kostüm giyerek sahneye çıkıp şarkı söylediği yarışma hakkında RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

RTÜK ‘Maske Kimsin Sen?’ için harekete geçti! Sosyal medyadan açıkladı... - Sayfa 1

FOX TV ekranlarında ilk bölümüyle 1 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelen "Maske Kimsin Sen?" yarışması tartışmalara neden oldu.

122
RTÜK ‘Maske Kimsin Sen?’ için harekete geçti! Sosyal medyadan açıkladı... - Sayfa 2

Yarışmada sahne alan ünlü isimlerin kostümlerine tepki gösteren bazı sosyal medya kullanıcıları, "Maskekimsensen" ve "Foxtvhaddinibil" etiketi altında binlerce paylaşım yaptı.

222
RTÜK ‘Maske Kimsin Sen?’ için harekete geçti! Sosyal medyadan açıkladı... - Sayfa 3

ÜNLÜ İSİMLER İLGİNÇ KOSTÜMLERLE SAHNE ALIYOR

Yurt dışında 'Masked Singer' ismiyle yayınlanan programın formatında ünlü isimler, maske ve kostüm kullanmak suretiyle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor. Jüri üyeleri ile seyirciler ise performanslarını değerlendirerek kim olduklarını tahmin etmeye çalışıyor.

322
RTÜK ‘Maske Kimsin Sen?’ için harekete geçti! Sosyal medyadan açıkladı... - Sayfa 4

Yarışmaya katılan ünlü isimler, tavuskuşu, ördek, gladyatör, şövalye, ejderha, ağaç, dinozor, aslan, unicorn, geyik, iskelet ve ayna gibi çeşitli kostümler giyerek sahnede performanslarını sergiliyor.

422