Gündem
13 Nis 2016 15:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:27

RTÜK, evlendirme programları için düğmeye bastı!

Skandalların bir bir gün yüzüne çıktığı izdivaç programları için harekete geçen RTÜK, ya bu programları kökten kaldıracak ya da ciddi bir düzenleme getirecek.

Uzun süredir gündemden düşmeyen izdivaç programlarında yaşanan skandalların ardı arkası kesilmiyor. Zuhal Topal ve Seda Sayan arasında başlayan silah tehdidi iddialarının ardından tartışmaya Esra Erol'un da dahil olması olayı başka bir boyuta taşıdı.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Dün FOX TV ekranlarında Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında gelin adayının talip olduğu damat adayından hamile kaldığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Olayla ilgili Seda Sayan "Allah'ın sopası yok" yorumunda bulunurken, Esra Erol da "Sabrım taşarsa öyle bir şey söyleyeceğim ki o 2 karı koca Türkiye'de duramayacak. O zaman Türkiye'de yer yerinden oynayacak. Bu bir tehdit değildir, kendi yaşadığım bir olaydır" ifadelerine yer verdi.

RTÜK HAREKETE GEÇİYOR

Evlilik gibi kutsal bir konuyu toplumun önünde bu şekilde ayaklar altına alan izdivaç programları için RTÜK beklenen adımı atıyor. Yaşanan gelişmeler sonrası vatandaşın şikayet telefonları yağdırdığı kurum, acilen toplanarak bu programlar için son kararını verecek.

RTÜK BAŞKANI DA RAHATSIZ

Daha önce RTÜK Başkanı Prof. Dr. İlhan Yerlikaya da, "Evlilik programları çığırından çıktı. Buralarda çok kötü şeyler oluyor" demişti.