Ronaldo'nun sevgilisinin pabucunu dama attı! 42.8 milyon...

Yaptığı paylaşımlar ve aldığı beğenilerle 'Instagram Kraliçesi' olarak yorumlanan Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriquez, unvanını Netflix'in Elite dizisinde rol alan 20 yaşındaki Ester Exposito'ya kaptırdı...

Ronaldo'nun sevgilisinin pabucunu dama attı! 42.8 milyon... - Sayfa 1

Son dönemde reytingleri artan Elite dizisinin, güzelliği ile dikkat çeken genç oyuncusu Ester Exposito, Instagram hesabından paylaştığı reggaeton dansı videosu ile Ronaldo'nun sevgilisinin tacını kaptı.

120
Ronaldo'nun sevgilisinin pabucunu dama attı! 42.8 milyon... - Sayfa 2

Evinin için çektiği dans videosu 42.8 milyon kez izlenen Ester Exposito, seksi video sonrasında Instagram'daki takipçi sayısını 19.8 milyona çıkardı ve İspanya'da en fazla takipçisi olan Georgina'dan 2 milyon daha fazla kişiye ulaşarak zirveye yerleşti.

220
Ronaldo'nun sevgilisinin pabucunu dama attı! 42.8 milyon... - Sayfa 3

Portekiz'in Madeira şehrinde Cristiano Ronaldo ile birlikte karantinada olan Georgina Rodriquez'e bir kötü haber de Netflix'in bir başka İspanyol yıldızı Ursula Corbero'dan geldi.

320
Ronaldo'nun sevgilisinin pabucunu dama attı! 42.8 milyon... - Sayfa 4

Ünlü La Casa da Papel dizisinde Tokyo karakterini canlandıran Ursula, Instagram'da 18 milyon takipçiye ulaşarak, 17.7 milyon takipçisi olan Georgina Rodriquez'i geride bıraktı.

420