Gündem
24 Kas 2018 10:42 Son Güncelleme: 26 Kas 2018 08:39

İşte o davetin nedeni! Roma Kulübü'nden Bahçeli açıklaması

AS Roma Kulübü, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye gönderdikleri resmi davet ile ilgili basında çıkan spekülasyonlar sonrası açıklamalarda bulundu.

AS Roma Kulübü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye gönderdikleri resmi davetle ilgili “Türk basınında yazıldığı gibi bu davetin Bahçeli’nin lideri olduğu partinin sembolünün Roma takımınınki gibi ‘kurt’ olmasıyla hiçbir bağlantısı yoktur” dedi.

MHP lideri Bahçeli, İtalya Serie A ekiplerinden Roma’nın Şampiyonlar Ligi’nde sahasında oynayacağı Real Madrid maçına davet edilmişti. Bahçeli bu davet için Roma kulübüne önce teşekkür mektubu yollamış daha sonra programının değişmesi sebebiyle maça katılamayacağını bildirmişti.

Bahçeli’nin yoğun programı sebebiyle maça gelemeyeceğini öğrendiklerini ifade eden İtalyan kulübü idarecileri, “Roma Kulübü olarak Devlet Bahçeli’nin maça gelmeyi çok istediğini duyduk. Bu nedenle de kendisine resmi davet gönderdik. Bu daveti maçlara katılmak isteyen diğer ülke politikacıları için de yapıyoruz. Ancak Bahçeli daha sonra öngörülemeyen bir programı nedeniyle katılamayacağını bildirdi. Türk basınında yazıldığı gibi bu davetin Bahçeli’nin lideri olduğu partinin sembolünün Roma takımınınki gibi ‘Kurt’ olmasıyla hiçbir bağlantısı yoktur” açıklamasını yaptı.