Rolü için kendini hazırlık kampına aldı! Keremcem’in inanılmaz değişimi!

Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği atv’nin yeni dizisi Kimse Bilmez, bugün seyircisiyle buluşuyor. Merakla beklenen dizinin başrol oyuncularından Keremcem, rolü için üç aydır kendini hazırlık kampına aldı ve ünlü Hollywood yıldızlarını çalıştıran hocalardan savaş sanatı eğitimleri aldı. Ünlü oyuncunun özellikle yakın dövüş eğitiminde çekilen çok özel fotoğrafları büyük merak uyandıracak.

Rolü için kendini hazırlık kampına aldı! Keremcem’in inanılmaz değişimi! - Sayfa 1

HEM SIRA DIŞI HEM DE AKSİYON DOLU

ATV’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Kimse Bilmez’in aksiyon dolu sahneleri için kendisini bir süredir özel eğitmenlerle hazırlayan Keremcem, ekranlarda adeta fırtına estirecek. Esrarengiz bir geçmişe ve sıra dışı yeteneklere sahip olan ‘Ali Hoca’ karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu, bir yandan sakin bir karaktere hayat verirken bir yandan da aldığı eğitimlerle yaşanan olaylara karşı savunmacı kimliğini ortaya koyacak.

18
Rolü için kendini hazırlık kampına aldı! Keremcem’in inanılmaz değişimi! - Sayfa 2

AKSİYON SAHNELERİ İÇİN HOLLYWOOD TADINDA EĞİTİM

Eğitim dönemi boyunca haftanın 5 günü çeşitli dersler alan Keremcem, ‘boks’, ‘kick boks’, ‘Filipin Savaş Sanatları (Kali)’ ve ateşli silah temel eğitim dersleri aldı. Ünlü oyuncu ‘Hollywood Aksiyon Koreografi Eğitimi’ni; Fatih Uğurlu’dan, ‘Filipin Savaş Sanatları Eğitimi’ni ise Mert Hüseyin Gürsoy’dan aldı.

28
Rolü için kendini hazırlık kampına aldı! Keremcem’in inanılmaz değişimi! - Sayfa 3

DUBLÖR KULLANMAYACAK

Aldığı eğitimlerin dizi çekimleri süresince devam edeceği öğrenilen ünlü oyuncu, set olmayan günlerde sürekli eğitim alacak. Aynı zamanda aksiyon sahnelerinde de dublör kullanmayacağını açıklayan Keremcem, aldığı eğitimler sayesinde tüm zorlu sahnelerin üstesinden tek başına gelecek. 

38
Rolü için kendini hazırlık kampına aldı! Keremcem’in inanılmaz değişimi! - Sayfa 4

MERAK UYANDIRAN SAHNELER

Bol aksiyon sahnelerine ev sahipliği yapacak olan ‘Kimse Bilmez’ dizisi için yaklaşık üç aydır; boks, yakın dövüş ve atıcılık eğitimleri alan Keremcem, bu sayede aksiyon sahnelerinde seyirciye unutulmaz anlar yaşatacak. Öte yandan yayınlanan fragmanlarda namaz kılarken görüntüleri de paylaşılan Keremcem, seyircide büyük merak oluşturdu.

48