Gündem
10 Kas 2020 11:08 Son Güncelleme: 10 Kas 2020 12:19

ROK da yandaş kanallara isyan etti: Allah’ım ne karaktersiz bir medya..

Berat Albayrak'ın istifasıyla en çok sarsılan isimlerden biri Rasim Ozan Kütahyalı oldu. ROK, istifanın kabul edilmesinden sonra Berat Albayrak'ın yerine kimin geçeceğinin konuşulduğu iktidara yakın haber kanallarına tepki gösterdi.

İşte ROK'un son paylaşımları:

Ali Babacan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve tüm HDP’liler “Berat Albayrak düştü” diye zil takıp oynuyor, arkasından teneke bağlıyorlar. Dünün “Berat Bey, Berat Bey yalakaları” da sus pus. İnsanın içi parçalanıyor. Bu manzara çok acı.

Böyle olmamalıydı... Kim ne derse desin Berat Albayrak cari açık problemini ebediyen yok edecek bir iktisadi-finansal bir devrim yolunda ilerliyordu. Anti-popülist bir devrimin tohumlarını attı. Asla ve asla tribünlere oynamadı. Berat Albayrak tüm AK Parti için paratoner oldu.

İktidara yakın kanallarda bile Ersin Özince’nin Berat Albayrak’ın yerine bakan olarak atanabileceği gibi delilik sınırında sözler ediliyor. Allah’ım ne karaktersiz bir medya ortamı var bu ülkede! Oldu olacak bu arkadaşlar Emlakbank Eski GnlMü.Engin Civan’ı bakan olarak getirtsin.