Medya
28 Mayıs 2022 16:19 Son Güncelleme: 28 Mayıs 2022 19:35

ROK, Ali Koç yayınıyla ilgili sessizliğini bozdu! ‘O esnada gelen mesajları bilseler…’

Rasim Ozan Kütahyalı ile Ali Koç arasında Beyaz TV’deki Derin Futbol programında geçen tartışmanın yankıları sürerken bugün yeni bir gelişme yaşandı. Kütahyalı, katıldığı bir YouTube kanalında, yayın sırasında ‘üst düzey bir devlet yetkilisinden’ kendisine gelen mesajlardan bahsetti ve “Ben buna rağmen DEVLET’i değil kalbimin sesini dinledim ve o sözleri söylemedim…” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde Beyaz TV'de Derin Futbol programına konuk olmuş ve burada yorumculardan Rasim Ozan Kütahyalı ile sert bir tartışma içerine girmişti. Olayın yankıları henüz gündemdeki tazeliğini korurken Kütahyalı, günler süren sessizliğini katıldığı bir YouTube yayınında bozdu.

Ne Var Ne Yok'un YouTube kanalına konuk olan Rasim Ozan Kütahyalı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. O açıklamalardan bir kısmını Twitter hesabından da paylaşan Kütahyalı, yayın sırasında kendisine ‘Gezi kalkışmasında Koç Ailesi, otellerini teröristlerin karargahı yaptı’ denmesinin istendiğini ifade ederek, “Devletin hangi üst düzey yetkililerinden bu telkin mesajlarının geldiğini bilseler Rahmi Koç’un da Ömer Koç’un da suratı bembeyaz olur” ifadelerini kullandı.

Rasim Ozan Kütahyalı’nın yazdığı o ifadeler ve yayından ilgili bölüm şöyle:

“Devletin üst düzey yetkililerinden bana yayın esnasında gelen mesajları Koç Ailesi’nin de, bizim ailenin de çok iyi tanıdığı Aydın Doğan’a göstermeye hazırım. Aydın Bey yeddiemin olsun. “Gezi kalkışmasında Koç Ailesi, otellerini teröristlerin karargahı yaptı” demem istendi mi? Devletin hangi üst düzey yetkililerinden bu telkin mesajlarının geldiğini bilseler Rahmi Koç’un da Ömer Koç’un da suratı bembeyaz olur. Ailenin haşarı çocuğu Ali Koç’un suratı ne olur bilemem. Ben buna rağmen DEVLET’i değil kalbimin sesini dinledim ve o sözleri söylemedim…”