Gündem
09 Ağu 2013 16:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:20

ROCKY EFSANESİ RİNGLERE GERİ DÖNÜYOR!

İlk maçtan 37 yıl sonra Rocky Balboa, Ryan Coogler yönetiminde bir kez daha beyazperdede.

'Fruitvale Station'ın yönetmeni Ryan Coogler ve filmin başrol oyuncusu Michael B. Jordan bir efsaneyi, Rocky Balboa'yı geri getirmek için iş başındalar.

Filmin adını 'Creed' olarak belirleyen yönetmen Ryan Coogler senaryo için de Aaron Covington'la beraber çalışmaya başladı.

'Creed' her ne kadar beyazperdede Sylvester Stallone'u bir kez daha görecek olsak da tam bir devam filmi değil. Filmde Michael B. Jordan'ın ilk Rocky filminde ünlü boksörün rakibi olan Apollo Creed'in torununu canlandıracağı konuşuluyor.

Tamamen Coogler'ın fikri olarak ilk üç filmin senaryosuna sadık kalınarak yapımına başlanan Creed'in hikayesi Michael B. Jordan'ın karakterine odaklanıyor. Eski bir boksör olan büyükbabasının kazandığı şampiyonlukların getirdiği servetin sayesinde zengin bir ailede büyüyen ama bu hayatı reddederek boksör olma hayalleri kuran bir genci canlandıran Jordan, filmde onu yetiştirmesi için Rocky Balboa'nın peşine düşüyor.

Orijinal filmin efsane başrol oyuncusu Sylvester Stallone 'Creed'de de kamera karşısında olacak fakat Michael B. Jordan'ın filmin kadrosuna katılıp katılmayacağı MGM'le süren pazarlığın ardından belli olacak.

'Creed'de bu kez ringlerin arkasında yer alacak Stallone ve ekibe katılması beklenen Jordan dışında ismi açıklanan aktör henüz yok..