Gündem
05 Nis 2009 09:44 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:38

ROBERTO CARLOS,VAR MISIN YOK MUSUN'DA YARIŞTI!..GECENİN SÜRPRİZİ NEYDİ?..AZİZ YILDIRIM HANGİ ŞAKASIYLA FUTBOLCULARI KORKUTTU?..CARLOS YARIŞMADA NE KAZANDI?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones'in de katıldığı programda yarışmacı koltuğuna ise dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos oturdu.










CARLOS İSTEDİ, FENERBAÇELİ SPORCULAR KUTULARI AÇTI


Carlos'un karşısında kutuları açanlar da Fenerbahçeli futbolcular ve Fenerbahçe'nin çeşitli branşlarındaki sporcularıydı. Sakatlığı bulunan Alex, Gökhan ile yurt dışında bulunan Lugano programda yer almayan futbolcular oldu.Sarı-lacivertli taraftarlar da stüdyoyu tamamen doldurarak bayraklarla şovlarını yaptı.




ROBERTO CARLOS VE EDU'NUN TÜRKÇE YARIŞI


Roberto Carlos, vatandaşı Edu ile ilgili esprili sözler söyledi. Biraz Türkçe konuştuğunu söyleyen Brezilyalı Edu, "Her zaman iyi, problem yok, neden ben' ifadelerini Türkçe olarak söyledi.


Edu'dan geri kalmak istemeyen Roberto Carlos kendisinin de Türkçe bildiğini belirterek "Nasılsın kardeşim, problem yok" gibi Türkçe ifadelerde bulundu.









AZİZ YILDIRIM'DAN FUTBOLCULARI KORKUTAN ESPRİ


Başkan Aziz Yıldırım'ın zaman zaman heyecanlandığı ve sürekli gülümsediği dikkatleri çekti. Yıldırım, bu sezonun transfer sezonu olduğunu belirterek, "Bazı oyuncular yeniden mukavele yapıyorlar. Burada kim yüksek çıkarırsa onun bedelinden düşeceğiz. Bunu herkes bilsin" diyerek espri yaptı. Başkan'ın bu sözünden önce kutu açan kaleci Volkan, 500 bin TL açtırdığı için dikkatler ona çevrildi. Emre Belözoğlu, yeni imza attığı için bunun kendisini etkilemeyecini belirterek, Volkan'a göndermede bulundu.




ARAGONES, CARLOS'U HEM ÖVDÜ HEM DE ŞİKAYET ETTİ


Acun Ilıcalı, Aragones'e uzun süredir tanıdığı Roberto Carlos'u sordu. Aragones "Roberto, sizin de dediğiniz gibi çok uzun zamandır birbirimizi tanıyoruz. Kendi kişiliğine diyebileceğim hiçbir şey yok. Hakikaten mükemmel bir insan. Futbolculuğu hakkında zaten hiç konuşmaya gerek yok. Bunu benim yerime tüm dünya konuşuyor" dedi.


Aragones, ortamı bulmuşken Roberto Carlos'tan yana bir derdini de anlattı: "Bazen taktik anlamda bana sorun çıkartıyor. Gitmemesi gereken yerlere gidiyor, ama aramızda biz hallediyoruz, problem yok. Roberto Carlos istediği zaman çıkabilir, onun hakkı var. Kendisi özel olarak defans oyuncusu. Defansı yapsın sonra istediği kadar çıkabilir, izin veriyorum."



ROBERTO CARLOS'UN HAMAM SEFASI


Acun Ilıcalı, Roberto Carlos'un hamam sefasından da görüntüler ekrana getirdi. Hamam için "Harika bir banyo idi" ifadesini kullanan Carlos, "Daha sonra bayağı uzun bir süre kaşındım" diyerek de şikayet etti.


Sarı-lacivertli futbolcular bu görüntüleri gülümseyerek izlerken, hamamdaki tellaklardan birisinin bayan olduğu dikkati çekti.Acun Ilıcalı, "Bizim bildiğimiz tellak erkek olur, ben orada bayan gördüm" deyince Roberto Carlos, "Ben bayan görmedim, siz gördünüz mü? Eve gideceğim, Mariana beni öldürecek. Çok kıskanç" diye konuştu.




ROBERTO CARLOS, FENERBAHÇE'NİN TANITIM ELÇİSİ


Başkan Aziz Yıldırım, Roberto Carlos'u transfer etmeden önce de takip ettiklerini belirtti ve onun Fenerbahçe'nin elçisi olduğunu söyledi.
Bir anısından bahseden Yıldırım, "Bir arkadaş geldi bana. Bu konuşma sırasında takımdan bahsettik. Söz Roberto Carlos'a geldi. Peru'ya gitmiş, altın-pırlanta işi yapıyormuş. 3000-3500 metre yükseklikteki ocağa gittim diyor. Ocakta sohbet ediyorken İstanbul'dan geldiğini söylemiş. Oradaki kişiler hemen Roberto Carlos'un resimin göstermiş. 'Aaa Fenerbahçe mi, Türkiye mi?' diye. Roberto Carlos'tan bahsetmişler. O aynı zamanda Fenerbahçe'nin tanıtım elçisi. Onun için teşekkür ediyoruz kendisine" diye konuştu.



CEM YILMAZ, PROGRAMA BAĞLANDI


Fenerbahçeli ünlü şovmen Cem Yılmaz, programa görüntülü olarak bağlandı ve Portekizce konuşarak Carlos'u ve stüdyodakileri selamladı.


Cem Yılmaz, elindeki 12 numaralı kutuyu açarak bir mizansen de yaptı. Kutuda Brezilyalı dünyaca ünlü futbolcu 'Ronaldinho'nun adı  yazıyordu. Önce 'Büyük açtım' diyen ve Başkan Aziz Yıldırım'a mesaj verdiğini söyleyen Cem Yılmaz daha sonra ise, "Başkanımız için aslında bu küçük açtım sayılır" dedi. Yılmaz'ın esprili sözlerine herkes bir hayli güldür. 




CARLOS'UN MUHTEŞEM EVİ


Acun Ilıcalı, Roberto Carlos'a bir sürpriz yaparak video bağlantı ile Brezilya'nın Sao Paulo kentinde yaşayan babasını yayına aldı. Carlos, babası ile hasret giderirken izleyiciler de ünlü futbolcunun ailesinin yaşadığı muhteşem evi de görme fırsatı buldu.



 CARLOS 150 BİN TL KAZANDI


İyi bir yarışma çıkartan Roberto Carlos, son dörde 2 TL, 40 bin TL, 250 bin TL ve 500 bin TL'lik kutularla kaldı. Hamdi Bey bu tabloda 100 bin TL'lik teklif yaptı. Ancak Carlos, 'yokum' diyerek şansını denemeyi tercih etti. İlk hakkında 500 bin TL'lik kırmızı kutuyu, ardında da 2 TL'lik mavi kutuyu açtıran Roberto Carlos, son ikiye 40 bin TL ve 250 bin TL ile kaldı. Hamdi Bey, 115 bin TL teklif etti, ancak stüdyodakiler 150 bin TL'lik teklif istedi. Hamdi Bey teklifi 150 bin TL'ye yükseltti, Roberto Carlos da bunu kabul etti. Carlos'un önünde duran 3 numaralı kutudan ise 40 bin TL çıktı.


İşitme engelli çocuklarda 0-6 yaş arası eğitimin öneminin vurgulandığı programda Roberto Carlos'un kazandığı ödül Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı'na bağışlandı.


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de ihtiyacı olan çocuklara yardım etme sözü verdi.



Televizyon Gazetesi