Televizyon
03 Eyl 2014 13:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:38

Robert De Niro TRT'nin o dizisi için geliyor! Alacağı ücret dudak uçuklattı

TRT'nin iddialı dizisi Diriliş-Ertuğrul'daki Mevlana Rolü için Robert De Niro'ya bakın ne kadar verecek?

TRT'nin iddialı dönem dizisi "Diriliş-Ertuğrul" isimli dizinin başrol oyuncusu kamuoyunda çok konuşulmuştu.

Yapımcılığını Tekden Film’in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın yazdığı yeni Osmanlı dizisi “Diriliş-Ertuğrul”da Ertuğrul Gazi rolünü Engin Altan Düzyatan üstlenekti.

ASYADAN GELEN ERTUĞRUL BEY'İ AVRUPALI ENGİN ALTAN OYNAYACAK

Asya bozkırlarından Anadolu'ya göç eden Türkmen aşireti Kayı'nın önderi Ertuğrul Gazi'nin Engin Altan Düzyatan gibi "batı" görünümlü, sarışın bir oyuncuya emanet edilmesi bir yana, dizinin yapımcılarının dizi için Hollywood'un ünlü bir ismi ile görüştüğü de yazılıp çizilenler arasında.

Milliyet'in ekran yazarı Sina Koloğlu bugün köşesinde o ismi ve yapımcının ısrarını yazdı. Koloğlu'na göre dizide Mevlana rolünü oynaması için Robert De Niro ile görüşülmüş, üstelik bölüm başına 100 bin dolar ödenecekmiş.

İşte Koloğlu'nun yazısından çarpıcı bir bölüm:

TRT BÖLÜM BAŞI 100 BİN DOLAR VERECEK

TRT'nin üzerinde durduğu yapımlardan biri olan 'Diriliş' dizisi için Robert de Niro'ya da teklif götürüldüğü yazılmıştı.

Sohbet sırasında 700 bin lira fiyat ve bölüm başına 100 bin dolar gibi bir rakamın kesinleştiği yolunda bir bilgiye sahip oldum. Daha önce basında yer almış.
Bana söylenen, bu konuda yapımcı ısrarlı ve Robert De Niro oynayacak...
Dizide, De Niro Mevlana rolü için düşünülüyor. Daha önce açıklamayı bizzat dizinin yapımcısı Özkan İpek yapmıştı. Dizi çekimleri son sürat devam ediyormuş.

Yine duyduğum bir başka haber dizide dekor, kostüm ve aksiyon için hiçbir masraftan kaçınılmıyormuş.