Magazin
01 Mayıs 2021 13:34 Son Güncelleme: 01 Mayıs 2021 13:41

Rıza Kocaoğlu ile Yüsra Geyik'in aşk dedikodularını alevlendiren fotoğraf

Geçtiğimiz ay Hazal Subaşı ile ayrılan Rıza Kocaoğlu'nun adı Arka Sokaklar dizisinin oyuncusu Yüsra Geyik ile anılmaya başladı. Geyik aşk haberlerini yalanlasa da ikilinin yan yana çekilmiş pozları ortaya çıktı.

'Çukur' dizisinde hayat verdiği 'Aliço' karakteriyle adından sıkça söz ettiren Rıza Kocaoğlu, rol arkadaşı Hazal Subaşı ile geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Ayrılığın ardından Kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu Yüsra Geyik ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti.

AŞK HABERLERİNİ YALANLAMIŞTI

Çıkan aşk haberlerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yalanlayan 30 yaşındaki güzel oyuncu, "Hakkımda çıkan aşk haberinin doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum çünkü oldukça kesin ifadelerle, hızlıca yayılıyor... Konuyla ve gerçeği yansıtmayan aşk yakıştırmalarıyla ilgili bir daha konuşmayacağımı bildirmek isterim. Sağlıklı, huzurlu hafta sonlarınız olsun" ifadelerini kullanmıştı.

 FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Ancak bu açıklamanın ardından Rıza Kocaoğlu ile Yüsra Geyik'in, birlikte olan fotoğrafları çıktı. Kocaoğlu ve Geyik, Esra Ruşan, Fırat Çelik ve Melisa Doğu gibi isimlerle birlikte yer aldığı fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. İkilinin samimi halleri yine aşk söylentilerini güçlendirdi.