Magazin
21 Nis 2022 22:51 Son Güncelleme: 21 Nis 2022 23:04

Rihanna'nın sevgilisi ASAP Rocky gözaltına alındı

Los Angeles polisi, geçen sene yaşanan bu olaydan dolayı Rocky’nin yeniden gözaltına alındığını açıkladı. Mahkemeye çıkacak.

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın sevgilisi Rapçi ASAP Rocky, sevgilisi ile tatil amaçlı gittiği Barbados dönüşünde Los Angeles Uluslararası Havalimanı’nda silahlı saldırı suçundan gözaltına alındı. 

Asıl adı Rakim Mayers olan şarkıcı, 2021 yılının kasım ayında silahlı bir saldırının şüphelisi olarak gözaltına alınmıştı. Polis raporlarında, meydana gelen silahlı saldırıda Rocky’nin mağdura üç dört el ateş ettiği ve kurşunlardan birinin mağdurun sol elini sıyırdığı bilgisi yer alıyor.

Ünlü şarkıcı gözaltına alınmasından kısa bir süre sonra 550 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı. Rapçi’nin avukatı Alan Jackson, gözaltı haberini doğrularken konu ile ilgili ayrıntılı bilgi vermedi. Mayers, serbest kalmasına rağmen 17 Ağustos’ta mahkemeye çıkacak.

GÖÇMEN KÖKENLİLERİ DARP ETMİŞTİ

30 Haziran 2019’da Stockholm’de yanlarına gelen “göçmen genci darbetmeleri” nedeniyle haklarında açılan davada suçlu bulunan ASAP Rocky ve iki koruması para cezası almıştı. Olaydan sonra 3 Temmuz’da tutuklanan ve 2 Ağustos’a kadar hapiste kalan Rocky ve korumaları, tutuksuz yargılanmalarına karar verilmesinin ardından ABD’ye dönmüştü. Mayers, göçmen kökenli genci boynundan tutarak yere fırlatmış daha sonra ise korumalarıyla birlikte yerde yatan genci tekmelemişti. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından hakkında soruşturma başlatılan ünlü rapçiye eski ABD Başkanı Donald Trump’tan destek gelmişti. Eski İsveç Başbakanı Stefan Löfven’i arayan Trump, Rocky’ye bizzat kefil olduğunu söylemişti.