Televizyon
02 Eki 2012 08:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:12

RIDVAN'DAN ŞOK EDEN AYKUT YORUMU!

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Alex de Souza'nın takımını bırakmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

NTV Spor’da yayınlanan "Yüzde yüz futbol" programına konuşan Rıdvan Dilmen, Alex de Souza’nın takımdan ayrılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Dilmen, ayrılığın ardından "Benim bildiğim Aykut görevden ayrılır. Ben olsam bırakırdım. Aykut Kocaman yarın sabah bırakırsa kimse şaşırmasın" ifadesini kullanırken "Muhtemelen herkes Rıdvan, Alex konusunda ne diyecek diye merak ediyor. Herhalde kulübe yakınız diye düşünülüyor. Alex konusu burada kapanmayacak, bence devam edecek. Bu mesele 25 Haziran’da başladı" dedi.
 
Dilmen, futbolcu olduğu dönemde kendisinin de kadro dışı kaldığını söyleyerek, "Alex, Fenerbahçe’ye çok büyük hizmet etmiş bir oyuncu. Öteki tarafta kim var? Fenerbahçe ve Aykut hoca. Risk alan Fenerbahçe ve Aykut Kocaman’dır. Bunu düşünmek lazım" ifadelerini kullandı.
 
Programın sunucusu Güntekin Onay, "Alex A2 takımına gönderilecek karaterde bir adam değil" dediği sırada araya giren Dilmen, "Ben gittim alt takıma, ben karaktersi miydim?" şeklinde konuştu.
 
Rıdvan Dilmen Aziz Yıldırım’ın üzerine gidildiğini ifade ederken, "Alex, kamuoyunun umrunda değildi ki. Asıl hedef Aziz Yıldırım’dır. banttan oynayıp Aziz Yıldırım’a geliyorlar" dedi.

NTV