Gündem
06 Nis 2010 13:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:12

RIDVAN DİLMEN'İ TANJU ÇOLAK'IN DİLEKÇESİ Mİ YAKTI? USTA YORUMCU NEYLE SUÇLANIYOR?

Eski futbolcu Tanju Çolak, Rıdvan Dilmen'in de gözaltında olduğu telekulak soruşturması kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi.

NTV sporun yorumcusu Rıdvan Dilmen şoke eden bir gün yaşıyor... 'Telekulak' operasyonu çerçevesinde gözaltına alınan Dilmen'in bir kişinin telefonlarını emekli polislere dinlettirdiği iddia ediliyor.

Rıdvan Dilmen'i, Tanju Çolak'ın verdiği bir dilekçenin yaktığı söyleniyor...

Yine aynı soruşturma kapsamında eski milli futbolculardan Tanju Çolak da avukatıyla birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne geldi.

Bir süre içeride kalıp müşteki sıfatıyla ifade veren Çolak, çıkışta yaptığı açıklamada, "Buraya tanık sıfatıyla geldim. Bildiklerimi anlattım. Ancak Rıdvan gözaltında." dedi.      

'Şikeyle ilgili bir durum söz konusu değil' diyen Çolak, 'Ben buraya telefonla geldim. Mağduriyetim var. Müştekiyim. Gizlilik açısından bir şey söylemem. Mağdur olarak geldim. Şikayetçi misin dediler. Bunu ben söylemek istemiyorum. Gizlilik kararı var. Üzgünüm Rıdvan gözaltındaymış. Bu olay şikeyle alakalı değil. Çok basit bir şey. Çete de değil. Konuşmamam gerekiyor. Size net bir bilgi vermeye çalışıyorum. 2 senedir takip edilen bir konuymuş. Mağdursunuz. Şikayetçi misiniz? Gelin ifade verin dediler. Ben de geldim' diye konuştu.

Çolak, gazetecilerin 'Rıdvan'dan şikayetçi misiniz?' sorusuna 'Hayır Rıdvan'dan şikayetçi olamam' diye yanıt verdi. Çolak, 'Arkadaşlar telefonlarım dinlenmiş. Gelirken avukatsız ifade verdim. Çünkü biz geldiğimizde Rıdvan'ı bilmiyorduk' dedi.

Yasadışı telefon dinleme soruşturmasında işadamlarının ve Rıdvan Dilmen’in de aralarında bulunduğu 36 kişi gözaltına alındı.