Gündem
12 Şub 2012 01:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:19

RIDVAN DİLMEN'DEN OLAY YARATACAK SÖZLER! AYDINLAR DİLMEN'E NE TEKLİF ETTİ?

TFF eski başkanı Aydınlar'ın, "Rıdvan benden özür diledi" sözüne konunun muhatabından yanıt geldi. VİDEO HABER

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın, önceki gün yaptığı açıklamada "Rıdvan Dilmen benden özür diledi" sözüne konunun muhatabından yanıt geldi.

Rıdvan Dilmen NTV'de yayınlanan Yüzde 100 Futbol programında şu açıklamaları yaptı:

"Aydınlar, TFF Başkanı aday olduğu zaman bana yönetici ol diye teklifte bulundu.. Fenerbahçe'ye hizmet benim için şereftir. 3 Ocak'tan 4 - 5 gün önce Mehmet Ali Aydınlar beni aradı. 'Sion'un -36 puanı'nı sildiler, gördün mü? dedi.  O gün yurtdışındaydı geldikten sonra beni arayıp buluşmak istedi. Maslak'taki ofisinde buluştuk..  Aydınlar (Fenerbahçe cezasını çekti, seneye Avrupa'ya gidecek. Ben UEFA' yla anlaştım ama basın yazarsa UEFA da bende yalanlıyacağım haberiniz olsun, Ligde de biz puanını sileceğiz) dedi.. Ben de bunu Aykut Kocaman'a ilettim.. Ordu'ya giderken o da uçağa binmeyip bize katıldı ve orada Mehmet Ali Aydınlar bana anlattıklarını aynen Aykut'a da anlattı.. Ben de bunun üzerine ona 24 Ağustos'ta attığım mesaj nedeniyle özür diledim.. Aydınlar Aykut Kocaman'a "yöneticileriniz şike yaptı'' dedi. Aykut Kocaman Aydınlar'a ''Başkan biz aylardır ip boynumuzda geziyoruz, madem öyle bizi küme düşürün'' dedi..

Aydınlar ne demişti?

-“Tüm F.Bahçeliler iyi dinlesin. O dönemde Futbol Federasyonu, Şampiyonlar Ligi’ne göndermediğinde çok itham altında kaldık, çok laf yedik. Rıdvan’la Aykut’la benim bir görüşmem vardı, çok konuşuldu.. O konuşmada Rıdvan aynen şunları söylemiştir: -“Başkanım bizi Devler Ligi’ne göndermediğiniz için sizi çok eleştirmiştim, çok haklıymışsın. Özür dilerim.” Ben de ona ‘Daha sen benden çok özür dilersin’ dedim.”

İŞTE RIDVAN DİLMEN'İN OLAY AÇIKLAMALARI :