Gündem
04 Kas 2013 09:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:44

RIDVAN DİLMEN'DEN MEHMET ALİ AYDINLAR'A ŞOK SUÇLAMA!

Mehmet Ali Aydınlar ile Aykut Kocaman arasında geçen görüşmelerin detaylarını Rıdvan Dilmen anlattı..

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beyaz TV’ye telefonla bağlanarak Aydınlar’ın TFF Başkanı olduğu zamanda Aykut Kocaman ile yapılan görüşmeleri açıkladı.

Mehmet Ali Aydınlar ile Aykut Kocaman arasında geçen görüşmelerin detaylarını başarılı spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beyaz TV’de yayınlanan ’Beyaz Futbol’ programında açıkladı.

"ŞİKE VAR, PUANINIZI SİLECEĞİM"
"İbrahim Akın’ın şike yaptığına inanmıyorum. İbrahim Akın’a o röportajı Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl yaptırdı. Başbakan şike sürecinde davranması gerektiği gibi davrandı. Mehmet Ali Aydınlar, Aykut hocaya "şike var, puanınızı sileceğim" dedi. Aykut hoca da, ’valla Mehmet Ali Bey ben artık çok sıkıldım, yorulduk, boğazımıza ipi taktınız. Madem böyle bir şey yaptıysak düşürün bizi. Ancak bir hafta önce Başbakan’a sahada bir şey yok dedikten sonra bize neden bunu söylüyorsunuz?’ dedi."
"Hatırlarsanız Moussa Sow transferi vardı. Salı günü Mehmet Ali Bey ile ben Üsküdar’daki ofisinde buluştuk ve Aykut hocaya söylediklerini bana söyledi. Bende bunun beni aşacağını belirtip, Aykut hocaya söyledim. Aykut hoca da uçaktan inip geldi sonra da bu konuşmalar oldu. Daha sonra Ordu’ya son derece demorilize bir şekilde gitti."

’BENİM İÇİN YALAN SÖYLÜYOR DİYOR ANCAK...’
"Aydınlar benim için yalan söylüyor diyor. 10 Temmuz’da Vatan Gazetesi’nde röportajı var, açın onu okuyun. 10 Temmuz’un özelliği 9 Temmuz’da Mehmet Ali Bey’in Aziz Yıldırım’ı hastanede ziyaret etmesidir. Aydınlar röportajında Yıldırım’ı ’yorgun ve hasta gördüm’ diyor. Habertürk Televizyonu’nda da ’sapa sağlam’ diyor. Mehmet Ali Aydınlar, sizin kanalınızda istediği gün, istediği saatte, özel konular dışında istediği soruyu bana sorar, ben de cevap veririm. Benim de soracak sorularım olur tabii. Daha önceden de bu teklifi sunmuştum ve Aydınlar benim için ’o kim ki’ demişti."

"KİMSENİN ADAMI OLMADIM"
"Mehmet Ali Bey sürekli benim hakkımda konuştu yoksa ben bu konulara girmezdim. Kongreden önce ben bu konuyu hiç konuşmadım. Kongre var diye kendi programımda bile konuşmadım. Ben ne Aziz Yıldırım’ın adamıyım ne de Mehmet Ali Bey’in. Ben hayatımda kimsenin adamı olmadım."