Televizyon
08 Ara 2012 15:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:28

RIDVAN DİLMEN SERT ÇIKTI; BEN GERİZEKALI MIYIM HOCAM?

Dilmen, Galatasaray ile ilgili kullandığı iddia edilen ifadelere açıklık getirdi.

TV8’de yayınlanan "Bay Tahmin" programına katılan Rıdvan Dilmen, Fatih Terim’in NTV yayınına bağlanarak "Rıdvan orada mı" sorusuna ve Galatasaray ile ilgili kullandığı iddia edilen ifadelere açıklık getirdi.
 
Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın Braga’yı deplasmanda 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükselmesinin ardından açıklamalarıyla sosyal medyada tepki gören Dilmen, Galatasaraylı taraftarlara cevap verdi.
 
İşte Dilmen’in açıklamaları...

FATİH TERİM İLE GÖRÜŞTÜM

Fatih Terim ile telefonda görüştüğünü ifade eden Dilmen, NTV’ye bağlandığında beni sormasıyla ilgili bir soru yönelttim o da bilmiyor bu konuların nereden çıktığını... Hocam, bana "Allah dedi, nereden çıktı bu söylemler. Beni aradıklarında ben takım otobüsündeydim. Rıdvan da orada mı diye sordum." dedi. Hocam, Güntekin’in sesini duyunca benim de orada olduğunu sanmış. Durum bundan ibaret" ifadelerini kullandı.
 
DİLMEN: BEN GERİZEKALI MIYIM
 
"Ben gerizekalı mıyım. Ben söylemediğim bir cümle için kendimi savunmam. Söyledikleri tarihte zaten Manchester United ile Galatasaray oynuyor, daha 1. hafta. İki Cluj ve iki Braga maçı oynanmamış. Ben de gerizekalıyım ya Galatasaray gruptan çıkamam diyeceğim. Yarın programım var, 6 dakikalık bir konuşma var ve onu bir yayınlayayım da insanlar bir dinlesinler, çok dert etmişlerse... Benim rahatlayamaya ihtiyacım yok, saygısız insan değilim ve ben, Fenerbahçeliyim. O gün Galatasaray’ı teknik olarak eleştirdik ancak Galatasaray sıfır puan falan çeker demedim."