Spor
18 Eyl 2021 22:00 Son Güncelleme: 18 Eyl 2021 22:07

Rıdvan Dilmen 'maaş' sessizliğini bozdu! 'Bugüne kadar TRT'den...'

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yıllık 8,5 milyon TL maaş aldığına dair çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozdu.

Yeni sezonda TRT ile anlaşan ve %100 Futbol programında Süper Lig maçlarını yorumlayan Rıdvan Dilmen, maaşı ile ilgili çıkan haberlerden sonra açıklama yaptı.

"BUGÜNE KADAR TRT'DEN KURUŞ ALMADIM"

Maaşıyla ilgili tartışmalara tepki gösteren Rıdvan Dilmen, "Garip garip bir şeyler yazılıyor. Kimisi TL'ye çevirmiş kimisi günlüğe çevirmiş. Bazı siyasiler de konuşmaya başlamış. 25 yıldır yorumculuk yapıyorum. 16 yılı NTV'de geçti. Çok şükür güzel de paralar kazandım. Yorumculuğu bıraktıktan sonra ciddi bir teveccüh gördüm. Ama devletimin kurumunda vergi ödediğimiz yerde para konuşmadım. Bugüne kadar TRT’den kuruş almadım, almayı da düşünmedim. Tıpkı 2017'de olduğu gibi. Bana teklif ettiler ancak ben kabul etmedim. Sözleşme dahi yapmadım TRT ile. İstemeyen, beğenmeyen olabilir. Çok sayıda insanlara yorumlarım ulaştığı için mutluyum. Sağ olsunlar açıklama yaptılar ama nokta koyayım bu konuya." dedi.

 Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım, TRT ile anlaşan Rıdvan Dilmen'in yıllık 8,5 milyon TL, aylık ise 710 bin TL'ye anlaştığını iddia etmişti.