Spor
15 Oca 2022 11:32 Son Güncelleme: 15 Oca 2022 11:51

Rıdvan Dilmen hakemlere gönderilen belgeyi yayımladı! ‘Ben böyle rezalet şeyler görmedim…’

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de geçen hafta oynanan Ç.Rizespor - Beşiktaş maçında yaşanan bir pozisyon ile ilgili bir belge paylaştı ve "Bu bir operasyondur" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, sahasında Gaziantep FK'yı ağırladı. Siyah Beyazlılar mücadeleyi 1-0 kazanırken, maçın hakemi Arda Kardeşler verdiği/vermediği kararlarla karşılaşmaya damgasını vurdu.

Maçın ardından yorumcu Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, geçen hafta oynanan Ç.Rizespor - Beşiktaş maçında yaşanan bir pozisyon ile ilgili bir belge paylaştı ve adeta ateş püskürdü.

"BU BELGE HAKEMLERE GİTTİ"

“Bu belgeyi servis ettiler. Bu bir operasyondur." diyen Dilmen, "Bunu altını çizerek söylüyorum. Bu ekrandaki belgeler hakemlere gitti. Şerefim üzerine yemin ediyorum hiçbir hakemden falan almadım. VAR müdahalesi gereken pozisyonları yollamışlar. Bunlar sadece bende yok. Gazetecilerde de vardır. 25-30 tane hakeme ulaşmış. Bir maçla ilgili istişare ediyorlar. Rize’nin evinde Beşiktaş’a attığı golde hakem faulü görmüyor. Ceza sahasında bir karışıklık var. VAR buna müdahale etmeliymiş yazıyor kağıtta” diyerek büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi.

"BEN BÖYLE REZALET ŞEYLER GÖRMEDİM"

Antep maçında VAR'ın neden devreye girmediğini anlamadığını belirten Dilmen, "Penaltıyı görmedim ama Batshuayi'nın ayağına basıldı. Bu kırmızı kart. Hakem Arda Kardeşler görmedi diyelim. VAR'dan neden çağırmadılar anlamıyorum. VAR'da Erkan Engin var. Sedye ile çıkarsa mı bakacaksınız VAR'a. Komik ve dramatik şeyler oluyor. İki hafta önce Pjanic'in ayağına darbe. Bugün de niye vermezler merak ediyorum. Futbol adil bir oyun ama adil olmadığını görüyorum. Hakemlerin kafası mı karışık? Ben futbol hayatımda böyle rezalet şeyler görmedim" ifadelerini kullandı.