Gündem
13 Ağu 2018 10:56 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:48

Rıdvan Dilmen futbolu bıraktı, dövizi yorumladı: ‘Gerekirse istihbaratla çalışıp...'

Rıdvan Dilmen, Süper Lig’de Beşiktaş’ın Akhisarspor’u yendiği karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalar yaptı.

NTV’de değerlendirmelerde bulunan Dilmen, yükselen döviz kuru ile ilgili, “Yarım saat içinde bütün kulüpler 50-100 milyon daha borçlandılar. Bulgaristan ve Romanya Ligi’ne doğru gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

Dilmen’in, “Büyük iş adamlarımızın, bu ülkede para kazanmış iş adamları, paralarını bir yerlere götürdülerse, gerekirse istihbaratla geri getirilmeli” demesi dikkat çekti.

İşte Dilmen’in açıklamaları:

“Bu ülke ciddi bir darbe girişimi atlattı halkımız ve sayın başkan sayesinde. Bu da bir savaş, ekonomik bir savaş. Hepimize görev düşüyor. B, C planlarını sanki banka hesaplarına el koyulacakmış gibi algı yapıyorlar. Nazım Hikmet'in Vatanım şiirini bir okuyun.

Büyük iş adamlarımızın, bu ülkede para kazanmış iş adamları, paralarını bir yerlere götürdülerse, gerekirse istihbaratla geri getirilmeli. Büyük paralarım olmasa da az dolarım varsa hemen şey yaparım. Çünkü ben bu ülkenin insanıyım. Biz çok güçlüyüz.

Buralarda milyar Dolarlar kazanan iş adamlarımıza görev düşüyor. Nereden çıkıyor bu hesaplara el konulacak lafları. Savaş varsa herkes girecek bu savaşa.”