Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin puan kaybedeceği maçı açıkladı! 'Galatasaray'ın fikstürü...'

Fenerbahçe'nin Alanyaspor karşısında yaşadığı sürpriz puan kaybının yankıları devam ederken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin puan kaybedeceği maçı açıkladı! 'Galatasaray'ın fikstürü...' - Sayfa 1

Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak 2 puan kaybeden Fenerbahçe liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırmış oldu.

Mücadelenin ardından TV 8.5 ekranlarında mücadeleyi değerlendiren Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kalan maçlarını da değerlendirdi.

İŞTE O SÖZLER...

16
Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin puan kaybedeceği maçı açıkladı! 'Galatasaray'ın fikstürü...' - Sayfa 2

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bu haftaya kadar 2.64 ortalama ile geldiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, kalan haftalarda bu ortalamanın düşeceğini öne sürdü. Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın özellikle deplasman maçlarında puanlar kaybedeceğini dile getirdi.

26
Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin puan kaybedeceği maçı açıkladı! 'Galatasaray'ın fikstürü...' - Sayfa 3

Öte yandan ünlü yorumcu, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Süper Lig'de kalan maçlarına da değindi. Rıdvan Dilmen, iç sahada 6 maçı kalan Fenerbahçe'nin 16 puanının cepte olduğunu belirtti.

36
Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin puan kaybedeceği maçı açıkladı! 'Galatasaray'ın fikstürü...' - Sayfa 4

Ünlü yorumcu, Fenerbahçe'nin Kadıköy'de sadece Beşiktaş ile berabere kalabileceğini aktardı. Yine iç sahadaki Adana Demirspor maçının da zorlu geçeceğini söyleyen Dilmen, buna karşın Fenerbahçe'nin kazanacağını öne sürdü.

46