Spor
16 Şub 2022 18:19 Son Güncelleme: 16 Şub 2022 18:24

Rıdvan Dilmen ekranlarda neden yok? Görüştüğü yeni kanal bomba etkisi yaratacak

Rıdvan Dilmen'ın TRT Spor'da yayınlanan %100 Futbol programı iki haftadır ekranlara gelmiyor. Programın sponsorunun sponsorluktan çekildiği ve bu sebeple programın yayından kaldırıldığı öne sürüldü. Öte yandan Dilmen’in yeni adresiyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

TRT Spor ekranlarında yer alan %100 Futbol programının yorumcusu Rıdvan Dilmen'in 2 haftadır ekranlara çıkmaması sonrası gündeme bomba gibi bir iddia düştü. Dilmen'in TRT Spor'la yolları ayırdığı ve beIN Sports'la görüşmelere başladığı belirtildi.

 RIDVAN DİLMEN'İN RAHATSIZLIĞI SEBEBİYLE LONDRA'YA GİTTİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

Gazeteci İsmail Er, Rıdvan Dilmen'in programının sponsoru olan firmanın sponsorluktan çekildiğini, TRT'nin de bu nedenle programı kaldırdığını iddia etmişti.

 Ünlü yorumcunun ise yakın çevresine, bir rahatsızlık yaşadığını, sağlık sorunları nedeniyle ara verdiğini ve sık sık Londra'ya gitmesi gerektiğini söylediği ileri sürüldü.

 BEIN SPORTS'LA GÖRÜŞÜYOR İDDİASI

Futbol medya internet sitesinde yer alan habere göre, Rıdvan Dilmen, yayıncı kuruluş beIN Sports ile görüşüyor. Dilmen, BeIN Sports adını almadan önce geçmişte Digitürk'te maç yorumcusu olarak görev almıştı.