Spor
24 Ara 2022 22:07 Son Güncelleme: 24 Ara 2022 22:10

Rıdvan Dilmen canlı yayında patladı! ''Böyle giderse Türkiye'de maçlar bitmez''

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ilk yarısının sonuna 7 dakika ilave edilmesi hakkında konuşan Rıdvan Dilmen, canlı yayında bu konuya değindi. Dünya Kupası'nda uygulanan kuralın Türkiye Ligi'ne de yansımasını değerlendiren Rıdvan Dilmen ilginç ifadeler kullandı.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Dünya Kupası'na verilen aranın bitmesiyle birlikte Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ekranlara döndü. Karşılaşmanın devre arasında kameralar karşısına çıkan Dilmen, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"ÇOK ANLAMSIZDI"

Rıdvan Dilmen: "İlk yarıda kayda değer tek bir şey var, hakemi çok beğendik. Tek beğenmediğim şey Batshuayi'ye gösterdiği sarı kart. Her şeye aykırı bir sarı kart gösterdi. Çok anlamsızdı. Batshuayi'yi şimdi çıkarmak zorunda."

"7 DAKİKA NE OLDU ANLAMADIM"

Rıdvan Dilmen: "Maçta 7 dakika ne oldu anlamadım. Bu uzatma olaylarını anlayamıyorum. Bunu basketbola çevireceğiz. Daha çok duracak oyunlar olacak. Kriter ne bu önemli? Nefes almaya bile böyle dakikalar eklenirse çok tartışma olur"

"TÜRKİYE'DE MAÇLAR BİTMEZ"

Rıdvan Dilmen: "Böyle giderse Türkiye'de maçlar bitmez. Daha maçların sonuna çok dakika eklenir. Böyle giderse bu iş çok garipleşir"