Gündem
25 Eyl 2012 10:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:11

RIDVAN DİLMEN CANLI YAYINDA O HABERE İSYAN ETTİ; ALLAH'TAN KORKUN!

Rıdvan Dilmen canlı yayında söylemediği sözleri manşetine taşıyan internet sitesine sert tepki gösterdi..

Fenerbahçe'nin kendi sahasında Trabzonspor ile golsüz berabere kalması Rıdvan Dilmen'in tepkisini çekti. Stadın zeminiyle eleştirilerde bulunan Dilmen, Alex'i de yerden yere vurdu.

ALEX 'E SERT ELEŞTİRİ

Dilmen "Alex 'e yönelik sert eleştirilerde bulunan Dilmen 'Alex, sahada 22 kişiyiz ama kralınız benim derecesinde oynuyor. Alex'in sağında solunda oynayanlar 15 gol atmazsa Fenerbahçe şampiyon olamaz. Ben üzülüyorum, Alex gol atıyor 2 kişi seviniyor diyorlar, ben görüyorum orda 5 kişi var. Allahlarından korksunlar. Böyle bir kamuoyu oluşturuldu..." dedi.

İNSAN ALLAH'TAN KORKAR
Bir internet sitesinde Galatasaray ve Fatih Terim hakkında eleştiri yaptığı iddiasına da yanıt veren Dilmen, canlı yayında o habere isyan etti.

"Galatasaray Avrupa'da sıfır çekecek... Kim demiş Ben... Merak ettim akşam ben kafayı üşüttüm böyle bir aptallık mı yaptım. Aptalım, geri zekalıyım ya... Ben öyle bir şey demedim. Bunu da utanmadan yazıyorlar" diyen Dilmen şu ifadeleri kullandı:

"Ben Galatasaray sıfır çekecek demedim. Bu oyunları ile FB de GS da gruplarında 3. olabilir dedim. Bu manipülasyonlar olmuyor. İnsan kimseden korkmuyorsa, Allah'tan korkar. Fenerbahçeliler bu tür tuzaklara düşmesinler."