Magazin
31 Mar 2022 18:16 Son Güncelleme: 31 Mar 2022 18:24

Ricky Gervais'ten Oscar tokatıyla ilgili ilk yorum: "Benimle ne alakası var?"

Oscar ödül töreninde Will Smith'in törenin sunucusu Chris Rock'a attığı tokatla ilgili bir yorum da ünlü komedyen Ricky Gervais'ten geldi.

Ödül törenlerinde defalarca kez sunuculuk yapan ve yaptığı acımasız şakalarla dikkat çeken Ricky Gervais tokat olayı hakkında ne düşündüğünü Londra'da sahne aldığı bir şovda dile getirdi.

Gervais, "Bu olduğunda sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdim. Benimle ne alakası var? Ama insanlar 'Ricky Gervais sunuculuk yapsaydı ne olurdu' diyordu. Aslında hiçbir şey olmazdı çünkü ben eşinin saçıyla ilgili espri yapmazdım. Eşinin erkek arkadaşı hakkında espri yapardım" dedi.

Gervais bu sözlerle Jada Pinkett Smith'in Will Smith ile evli olduğu 2015-2016 yıllarında şarkıcı August Alsina ile yaşadığı ilişkiye gönderme yaptı. Bir dönem Smith çiftinin açık evlilik yürüttüğü yönünde söylentiler ortaya çıkmıştı.

Will Smith'in Oscar sahnesinde sunucu Chris Rock'a tokat atmasının ardından gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri Ricky Gervais olmuştu. Daha önce birçok kez ödül törenini sunan Gervais sivri dili ve rahatsız edici şakalarıyla öne çıkmıştı.