Rezidansta işkencede görüntüler telefondan çıktı! Cinsel bölgesine bakmasının...

Konya'daki bir rezidansta Demet A'ya (21) işkence yaparak dehşeti yaşatan tutuklu 3 sanık hakkında 7 farklı suçtan 41 yıla kadar hapis cezası istemiyle Ağır Ceza Mahkemesine dava açıldı. İddianame sanık Tuğba Demirci'nin telefonundan çıkanlar ise dehşetin boyutunu gözler önüne serdi.

Rezidansta işkencede görüntüler telefondan çıktı! Cinsel bölgesine bakmasının... - Sayfa 1

Türkiye günlerce kafe işletmecisi Murat Demirci (41), ortağı ve nişanlısı Sara Demir (24) ile arkadaşları Tuğba Demirci'nin (22) bir rezidansa götürdükleri Demet A. ve Merve K'ya (27) yaptıkları işkenceyi konuştu.

113
Rezidansta işkencede görüntüler telefondan çıktı! Cinsel bölgesine bakmasının... - Sayfa 2

Merve K. dosyasından yargılanmalarına başlanan 3'lü işkence çetesine bir darbe daha geldi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı Demet A. soruşturmasını da tamamladı.

213
Rezidansta işkencede görüntüler telefondan çıktı! Cinsel bölgesine bakmasının... - Sayfa 3

Hazırlanan iddianamede tutuklu sanıklar hakkında, 'Birden fazla kişi tarafından silahla yağma, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, mala zarar verme, hakaret, kasten yaralama, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek, haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek' suçlarından 41 yıla kadar hapis cezası talep edildi. İddianame Konya 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.

313
Rezidansta işkencede görüntüler telefondan çıktı! Cinsel bölgesine bakmasının... - Sayfa 4

'DEHŞETİN İZLERİ TELEFONDA'

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, şüphelilerin cep telefonlarını incelenmek üzere Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne gönderdi.

413