Reza Zarrab’ın yeni fotoğrafları ortaya çıktı! Lüks hayatı dudak uçuklattı…

ABD’de tutuklanan ve itirafçı olduktan sonra tahliye edilen Reza Zarrab'ın Miami'de kurduğu yeni lüks hayatı ortaya çıktı. Adını Aaron Goldsmith olarak değiştiren ve binicilik merkezi işleten Zarrab'ın yüzbinlerce liralık kol saati taktığı fotoğrafı da dikkat çekti.

Reza Zarrab’ın yeni fotoğrafları ortaya çıktı! Lüks hayatı dudak uçuklattı… - Sayfa 1

2016 yılında ABD'de kara para aklama suçundan tutuklanan ve itirafçı olduktan sonra tahliye edilen, sanatçı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab yıllar sonra ortaya çıkmış ve adını Aaron Goldsmith olarak değiştirdiği öğrenilmişti.

116
Reza Zarrab’ın yeni fotoğrafları ortaya çıktı! Lüks hayatı dudak uçuklattı… - Sayfa 2

Next Level Performance isimli bir binicilik merkezi kurduğu bilgisine ulaşılan Zarrab'la ilgili gelişmeler PS Dressage isimli bir internet sitesinde Next Level Performance'ı tanıtan bir haber de ortaya çıkmıştı.

216
Reza Zarrab’ın yeni fotoğrafları ortaya çıktı! Lüks hayatı dudak uçuklattı… - Sayfa 3

BİNİCİLİK MERKEZİ İŞLETİYOR

Haberde, Zarrab'ın binicilik merkezini 19 Haziran 2021'de Florida'nın güneyinde kurduğu ifade edilerek, eski bir eğitimci olan Madeleine Bendfeldt'in açıklamalarına yer verildi.

316
Reza Zarrab’ın yeni fotoğrafları ortaya çıktı! Lüks hayatı dudak uçuklattı… - Sayfa 4

Bendfelt, 2 ay önce Almanya'da Sonata ile birlikte çalışmak için Aaron Goldsmith'in yanına geldiğini belirtirken, haber de ayrıca, Next Level Performance'ın yeni ve inovatif bir eğitim merkezi olduğuna dikkat çekildi.

416