Gündem
24 Ara 2013 14:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:50

Reza Zarrab ile Kurtlar Vadisi arasında ilginç ilişki!

'Yolsuzluk ve rüşvet' operasyonu kapsamında gözaltına alınan işadamı Rıza Sarraf'ın avukatı tanıdık bir isim çıktı

17 Aralık'ta başlayan 'yolsuzluk ve rüşvet' operasyonu kapsamında gözaltına alınan işadamı Rıza Sarraf'ın avukatı tanıdık bir isim çıktı. Dün Ebru Gündeş'i Metris Cezaevi'ne görüşe getiren isim de olan avukat Şeyda Yıldırım'ın, Kurtlar Vadisi'ndeki bir karaktere de ilham kaynağı olduğu öne sürülmüştü
 
Milliyet'ten Musa Kesler'in haberi şöyle: 
 
Rıza Sarraf'ın avukatı Şeyda Yıldırım, yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Alaattin Çakıcı'nın avukatlığını da 1994 yılından beri yapıyor. 2008 yılında cezaevinde evlenen Sedat Peker'in nikahında Peker'in eşi avukat Özge Yılmaz'ın nikah şahitliğini de yapan Yıldırım'ın Çakıcı ile aşk ilişkisi olduğu da iddia edilmiş hatta Kurtlar Vadisi'nin en revaçta olduğu dönemde, dizideki "Avukat Elif" karakterinin Yıldırım'dan ilham alındığı iddiaları çok konuşulmuştu.
 
Sanat ve sosyete camiasının da yakından tanıdığı bir isim olan avukat Yıldırım, birçok sanatçıyla birlike Ebru Gündeş'in de avukatlığını yapıyordu. Sarraf ile Gündeş evlendikten sonra Yıldırım, Sarraf'ın da avukatlığını yapmaya başladı. Yani Yıldırım ile Sarraf'ın tanışıklığı Ebru Gündeş'ten kaynaklanıyor.
 
ŞEYDA YILDIRIM İDDİALAR İÇİN NE DEMİŞTİ? 
 
Yıldırım,  Milliyet'e bir röportaj vermiş; Alaatin Çakıcı'yla ile aralarında ilişki olduğuna dair iddiaları cevaplamıştı:
 
"1994'te Çakıcı'nın davalarına girmeye başladım, ömrüm yettikçe de devam ederim" diyen Yıldırım, röportajında şunları anlatmıştı:  "Bu davalar nedeniyle ailemden tepki alıyorum. Annem hâlâ bunu kabullenmiş değil. Endişe ediyor. Ama herkesin savunma hakkı vardır. Ölüm tehditleri gelir ama bunları ciddiye almıyorum. Annem avukat olan babamdan alışkın ama ben kadınım. Çakıcı Türkiye’ye döndüğünde savunmaya hazırlanmak için sürekli görüşmeye gittik cezaevine. Sonra ilişkimiz olduğunu yazan haber çıktı. Annem benimle günlerce konuşmadı."