Televizyon
21 Eki 2010 14:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:43

REYTİNGLERDE ALT SIRALARDA KALDI AMA İZLEYENLERİ DE ADETA BÜYÜLEDİ!

'Güneydoğu'dan Öyküler: Önce Vatan'ın ilk bölümü izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Yeni yayın döneminde iddialı yapımlar ile izleyici karşısına çıkmayı hedefleyen Show TV'de yayınlanan ve Fida Film yapımcılığında, Hakan Evrensel'in 'Güneydoğu'dan Öyküler' isimli çok satan kitabından uyarlanan, 'Güneydoğu'dan Öyküler: Önce Vatan'ın ilk bölümü izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Melisa Sözen, Serhat Tutumluer, Umut Kurt'un başrolde olduğu dizinin oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında Arsen Gürzap, Sezai Aydın, Ahmet Mümtaz Taylan, İlker Kızmaz, Nihan Okutucu, İnci Şen, Ümit Çırak, Yeliz Akkaya, Ushan Çakır, Kazım Sinan Demirer, Aysan Sümercan yer alıyor. Sürpriz isimlerin de konuk oyuncu olarak izleyici ile buluşacağı dizide, ilk bölümün konuk oyuncusu Ozan Güven oldu.

Dizide yeni mezun askeri hemşire Aylin (Melisa Sözen), ailesinin tüm itirazlarına rağmen ilk görev yeri olarak ağabeyi Erol'un şehit olduğu Şırnak'a gider.

Aylin yıllar önce ağabeyinin ölümünün ardından izini kaybettiği sevgilisi ve Erol'un en yakın arkadaşı Metin'le (Serhat Tutumluer) de karşılama umudu taşımaktadır. Aylin'in yolu bu bilmediği coğrafyada Tabip Asteğmen rütbesiyle askerlik hizmetini yapmak üzere Şırnak'a gelen Genel Cerrah Oğuz (Umut Kurt) ile kesişir.