Medya
21 Tem 2013 14:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:18

REYTİNG SAVAŞINDA HANGİ YILDIZ YÜKSELİŞTE HANGİLERİ DÜŞÜŞTE?

Reyting savaşı kimi oyuncuların kazancına darbe vururken kimi oyuncuların ise fiyatlarını uçuşa geçirdi.

Dizilerin tutmaması sektörde oyuncular olarak gösterilirken Nurgül Yeşilçay da bu durumdan nasibini alanlar arasında yerini aldı. Son oynadığı ’Sultan’ dizisinden bölüm başına 55 bin TL alan güzel oyuncu, dizi istenen  reytingi almayınca yeni projeler için ücretinde indirime gitti.

BEBEK İŞİ’NDEN BÖLÜM BAŞINA 6 BİN TL ALIYOR

Son filmi ’Aşk Kırmızı’yla gişede hüsran yaşayan oyuncu, alacağı parayı yarıya düşürdü. Fiyatını  20 bin TL’ye indirdiği kulislerde konuşulurken, 25 dakikalık yeni dizisi  ’Bebek İşi’nden bölüm başına 6 bin TL aldığı öğrenildi. Çekimlerinin  iki ayda tamamlanması planlanan ve 40 bölüm çekilecek olan diziden  oyuncu böylelikle 240 bin TL kazanmış olacak.

GAMZE ÖZÇELİK YÜKSELİŞTE

Nurgül Yeşilçay’ın  cephesinde dizilerinin kaldırılmasından ötürü sıkıntılar yaşanırken,  Gamze Özçelik ise oyunculukta tavan yaptı. Oynadığı ’Arka Sokaklar’ dizisi  dört sezondur yayınlanan Özçelik, diziden ayrılarak bu sezon yepyeni  bir yapımla izleyici karşısına çıkacak. Diziden bölüm başı 10 bin TL  alan oyuncu, fiyatını 25 bin TL’ye çıkartarak kazancını yükselten oyuncu  oldu.