Medya
03 Tem 2018 10:35 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:44

Reyting rekortmeni yarışma TV8'de! Jüri koltuğunda kim oturacak?

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Tv8'de eylül ayında başlaması planlanan programları köşesinde paylaştı

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, dünyada reyting sıralamasında zirvede olan yemek programı ‘Master Chef’in yeni yayın döneminde TV8 ekranlarında olacağını, yarışmada görev yapacak jüri üyelerinin henüz belli olmadığını yazdı.

Eyüboğlu ayrıca uzun zamandır yayınlayacak dizi arayışında olan kanal yönetiminin Med Yapım’la anlaştığını yapımcı Fatih Aksoy’un çekeceği dizinin Kore formatı olacağını ve oyuncu kadrosunun kesinleşmediğini söyledi.

Eyüboğlu, "Şimdiye kadar dizi denemeleri başarısızlıkla sonuçlanmasına rağmen TV8 yönetimi, bu sevdadan vazgeçmedi. " ifadelerini kullandı.

TV8’DEN BİR DİZİ VE ‘MASTER CHEF’ ATAĞI

Dünyada birçok televizyon kanalında prime time kuşağında yayınlanan ve iyi reyting alan yemek programı ‘Master Chef’, yeni yayın döneminde Türkiye’de de olacak.

TV8’in yarışmayı ne zaman başlatacağı, hangi günlerde yayınlayacağı ve yapımcısı belli. Eylülde başlayacak yarışma, cumartesi ve pazar akşamları ekrana gelecek. Yapımcılığını, TV8’in gündüz kuşağında yayınlanan ‘Gerçeğin Peşinde’, ‘Yemekteyiz’ ve ‘Survivor Panorama’ gibi birçok programı çeken Bloom Medya ve Uygar Ataş üstlenecek. Yarışmada görev yapacak üç jüri üyesinin kimlerden oluşacağı ise önümüzdeki günlerde belirlenecek.

Şimdiye kadar dizi denemeleri başarısızlıkla sonuçlanmasına rağmen TV8 yönetimi, bu sevdadan vazgeçmedi. Uzun zamandır yayınlayacak dizi arayışında olan kanal yönetimi, sonunda Med Yapım’la anlaştı. Yapımcı Fatih Aksoy’un çekeceği dizi, Kore formatı.

Konusu belli, ama oyuncu kadrosu kesinleşmedi.

Dizi kanallarının frene bastığı bir dönemde TV8’in tek yapımla da bu pazara yeniden girmeyi denemesi ilginç.

Merak ediyorum, Med Yapım’ın çekeceği dizinin TV8’de izlenip izlenmeyeceğini...