Magazin
21 Ağu 2019 17:25 Son Güncelleme: 21 Ağu 2019 18:57

Reynmen’den MÜYAP Başkanına olay hareket! “S.k.t.r git “

Reynmen, MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan’ın “Zamanında Ajdar’a haksızlık ettik. Oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi” sözlerine yanıt verdi.

'Ela' ve 'Derdim Olsun' şarkılarıyla müzik piyasasını sallayan ünlü YouTuber Reynmenyaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor.

Seyhan Müzik sahibi Bülent Seyhan’ın "Ajdar’a haksızlık ettik, oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi." açıklamasından sonra, Reynmen’in cevabı çok sert oldu. Ünlü fenomen kendine yönelik yapılan eleştirilere ise küfürle cevap verdi.

Instagram hikayesinde hakkındaki iddialara sert bir şekilde cevap veren genç fenomenin MÜYAP başkanına yönelik bu tavrı "terbiye sınırlarını aştı" dedirtti.

"Ajdar’a haksızlık ettiğini düşünen varsa çağırıp o haksızlığınızı telafi edebilirsiniz. Beni siz var etmediniz ve yok edemeyeceğinizi çok iyi bildiğiniz için" diyerek el hareketi yapan Reynmen eleştirilerin hedefine yerleşecek gibi duruyor.

Reynmen şunları söyledi:

"Acaba Seyhan müzikte olsaydım, Seyhan abimiz aynı şeyi benim için söyler miydi? Müzik yapan arkadaşlara tavsiyem, son iki parçada sizlerle satın alamayacağınız bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Türkiye’deki hiçbir müzik şirketi ile anlaşmayın.Çünkü hepiniz onlardan katbekat daha güçlüsünüz. Şu an benim üzerime bu kadar gelmelerinin ve sanatçılarının benim hakkımda kötü konuşturmalarının en büyük sebebi sahibi oldukları müzik şirketlerinin hiçbirisinin beni paralarıyla satın alamayacaklarını olduklarını bilmesinden kaynaklanıyor. Kedi ulaşamadığı ciğere “Ajdar’a haksızlık etmişiz."

Reynmen daha sonraki paylaşımlarında müzik şirketlerinde sanatçıların bastırıldığını söyleyerek ilginç bir iddia ortaya attı. Genç fenomen, “Var ettiğinizi sandığınız sanatçıların hepsi hayatta  kalmak istediği için sizlere bir şeyler konuşmaya çekinmiş, bastırılmış tiplerken, ben onlardan hiç biri değilim, hiç bir bağlanılmışlığım yok. Lafımı esirgemem, susuyorum ama konuşulacak bir şeyim yok değil. Konuşursam rahatsız ederim, yapmayın” dedi.

Reynmen kendiyle ilgili eleştirilere bu kadar çok cevap vermesinin ise, ailesine laf edilmesinden dolayı kaynaklandığını söyledi:

"Bu arada bu kadar konuşmamın tek sebebi, sadece 2 parça dinlettiğim ve izlettiğim için dolaylı yoldan en büyük değerim olan aileme kadar laf işitmiş olmam ve işin buralara kadar gelmiş olması. Bana edepsiz, terbiyesiz gibi ithamlarda bulunulması. Kişi kendinden bilir işi ben o değilim."