Gündem
20 Kas 2021 00:58 Son Güncelleme: 20 Kas 2021 01:09

Resmi Gazete'nin sitesindeki 'tadilata' Akşener'den 'gece yarısı' yorumu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, tüm Türkiye'nin kilitlendiği Resmi Gazete'nin sitesindeki 'tadilata' ilişkin paylaşım yaptı.

Doların yükselişi sonrası iktidarın yeni hamlesinin ne olacağı tartışılırken; HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu çarpıcı bir paylaşımda bulunmuş, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'ın TBMM Bütçe Komisyonu'nda sarf ettiği sözleri paylaşan Gergerlioğlu, Durmuş'un ''Bu gece saat 00.00 da Resmi Gazeteyi takip edin, ekonomi açısından olağanüstü bir şey olacak'' dediğini aktarmıştı.

 Daha sonra Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile konuşmasının tamamını yayınlamıştı.

SİTE TADİLATA GİRDİ

İYİ Parti'li Durmuş Yılmaz'ın Resmi Gazete'yi işaret etmesi ile birlikte tüm Türkiye Resmi Gazete'nin sitesine kilitlendi.

Ancak Saat 00.00 sonrasında site tadilata girdi.

Siteye girenler, 'Sayfada Çalışma Yapılmaktadır' uyarısı ile karşılaştı.

AKŞENER'DEN GECE YARISI YORUMU 

Resmi Gazete'deki 'tadilat'a ilişkin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 

Akşener, ''Gündüz huzur yok, gece huzur yok. Yazık değil mi bu güzel ülkeye? Günah değil mi bu cefakar millete? Ama kimse üzülmesin. Asla pes etmek yok. Bu günler elbette geçecek. O sandık elbet gelecek, ve Türkiye İYİ olacak'' ifadelerini kullandı.