Televizyon
26 Mayıs 2021 08:45 Son Güncelleme: 26 Mayıs 2021 09:13

Resmen açıklandı! Leyla ile Mecnun tam kadro geri dönüyor!

TRT 1 ekranlarından 3 sezon boyunca yayınlanan absürt komedi Leyla ile Mecnun, Exxen platformu için yeniden çekilecek. Leyla ile Mecnun hayranlarını heyecanlandıran gelişme, Acun Ilıcalı ve sahibi olduğu yayın platformu Exxen tarafından açıklandı.

Bir döneme damgasını vuran, Ali Atay, Osman Sonant Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı Leyla ile Mecnun dizisi geri dönüyor. Sevilen dizi Exxen platformu için yeniden çekilecek.

LEYLA İLE MECNUN TAM KADRO GERİ DÖNÜYOR
Acun Ilıcalı'nın ve Exxen'in resmi Instagram hesaplarından paylaşılan gönderide, "Efsane geri dönüyor! Leyla ile Mecnun yakında tam kadro Exxen'de" ifadeleri kullanıldı. Dizinin senaryosunu yine Burak Aksak yazarken, ilk döneminde de dizinin yönetmenliğini yapan Onur Ünlü, yeni sezonda da yönetmen koltuğunda oturacak.

 

ÇEKİMLER BAŞLIYOR
Başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi usta isimlerin paylaştığı Leyla ile Mecnun dizisinin yeni sezon çekimleri Haziran sonunda başlayacak. Dizinin Exxen platformunda sonbaharda yayınlanması bekleniyor.

2011-2013 yılları arasında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisi yayınlandığı dönemin en çok izlenen yapımları arasına girmeyi başarmıştı.