Reklam PR
23 Eki 2012 17:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:17

REKLAMVERENLER HANGİ DİZİYİ SEÇİYOR?

MTM'nin, en çok reklam alan yerli dizileri belirlemeye yönelik hazırladığı araştırmasının bu haftaki sonuçları açıklandı.

Medya Takip Merkezi’nin (MTM), en çok reklam alan yerli dizileri belirlemeye yönelik hazırladığı araştırmasının bu haftaki sonuçları açıklandı. İşte, haftanın en çok reklam alan ve en çok haber olan yerli dizileri araştırmasının sonuçları…

15 – 21 Ekim haftasında, yerli diziler arasında, reklam paylarından en fazlasını alan yapım, Star TV ekranlarında yayınlanan “Beni Affet” adlı dizi oldu. Hafta içi her gün yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkan dizi, tekrarlarıyla birlikte 10 bölümde, toplam 502 reklam spotu yayınlayarak açık ara birinci oldu.

En çok reklam alan yerli dizilerde bu hafta ikinci sırada, geçen haftaki yerini koruyan ”Aşk Bir Hayal” adlı dizi yer aldı. Tekrar bölümleriyle hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanmaya devam eden dizi, 394 adet reklam spotunu hedef kitlesine ulaştırmaya çalıştı. Diziyi, FOX ekranlarında başlayan komedi dizisi “Harem” takip etti. Harem ise, 374 adet reklamı izleyiciyle buluşturdu.

İşte 15 - 21 Ekim haftasının Prime Time’da en çok reklam alan yerli dizileri;