Reha Muhtar’dan endişelendiren paylaşım! "Beni de mi böyle öldürmek istiyorlar?"

Muhabir olarak başladığı kariyerine yorumculuğu ve haber sunuculuğunu da ekleyen Reha Muhtar, yaptığı işlerin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık adından söz ettirdi. Özellikle 2008-2010 yılları arasında evli kaldığı Deniz Uğur ile yaşadığı aşkla çok konuşulan Reha Muhtar, son dönemlerde eski eşi ile yaşadığı sıkıntılarla gündem oldu. Deniz Uğur'dan Mina ve Poyraz adında ikiz çocukları olan Muhtar, bu kez sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti.

Reha Muhtar’dan endişelendiren paylaşım! "Beni de mi böyle öldürmek istiyorlar?" - Sayfa 1

Türkiye'de 90'lı yıllara damga vuran isimlerin başında gelenlerden Reha Muhtar, hem özel hem de iş hayatıyla sık sık adından söz ettirdi. Özellikle 2008-2010 yılları arasında evli kaldığı Deniz Uğur ile yaşadığı aşkla çok konuşulan Reha Muhtar, son dönemlerde eski eşi ile yaşadığı sıkıntılarla gündem oldu.

114
Reha Muhtar’dan endişelendiren paylaşım! "Beni de mi böyle öldürmek istiyorlar?" - Sayfa 2

Reha Muhtar, Deniz Uğur ve avukatının sürekli kendisini rahatsız ettiğini belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Eski eşine her ay 5 bin lira nafakayı otomatik ödeme talimatıyla aksatmadan ödediğini ifade eden Muhtar, buna karşın avukatının "Bu ay nafaka yatmamış gözüküyor .Hukuki işlem yapmamamız için yarın gün içerisinde yatırmanızı rica ederiz'' şeklinde mesaj atarak huzurunu bozmak istediğini iddia etti.

214
Reha Muhtar’dan endişelendiren paylaşım! "Beni de mi böyle öldürmek istiyorlar?" - Sayfa 3

Nafaka haberleriyle uzun süre gündemde kalan ünlü isim, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla görenleri şaşkına çevirdi. Deniz Uğur'dan Mina ve Poyraz adında ikiz çocukları olan Muhtar, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti.

314
Reha Muhtar’dan endişelendiren paylaşım! "Beni de mi böyle öldürmek istiyorlar?" - Sayfa 4

Eski eşi Deniz Uğur'un öldürülen hayat arkadaşı İsmail Hakkı Sunat'ın fotoğrafını paylaşan Muhtar, "Beni de mi böyle öldürmek istiyorlar?" ifadelerini kullandı. Reha Muhtar'ın bu paylaşımı akıllara "Tehdit mi alıyor?" sorularını getirerek hayranlarını endişelendirdi.

414