Magazin
13 Tem 2023 14:48 Son Güncelleme: 13 Tem 2023 14:52

Reha Muhtar ve Deniz Uğur’un velayet savaşında ortalık karıştı! Uğur’a 4 ayrı suçtan soruşturma.

Eski televizyoncu Reha Muhtar, eski sevgilisi Deniz Uğur'dan şikayetçi oldu. Şikayet kapsamında Uğur hakkında; 'adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs', 'yargı görevini yapanı etkileme', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'çocuğun kaçırılması ve alıkonulması' suçlarından soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Deniz Uğur ile eski televizyoncu Reha Muhtar arasındaki velayet savaşı sürüyor. Birlikteliklerinden ikiz çocukları bulunan Deniz Uğur ile Reha Muhtar'ın velayet davasında mahkeme kızları Mina'nın velayetini, 2 ay süreyle Deniz Uğur'a vermişti. Oğulları Poyraz ise Reha Muhtar ile kalmıştı.

REHA MUHTAR SAVCILIĞA BAŞVURDU

Sabah'ta yer alan habere göre; bu karar sonrası Reha Muhtar, avukatı aracılığı ile savcılığa başvuruda bulundu. Eski sevgilisi Deniz Uğur hakkında, velayetin mahkeme kararı ile kendisine verildiği halde çocuğunu kendisine teslim etmediğini öne sürdü.

Uğur'un çocukları üzerinde baskı kurup çocuğunu videoya aldığını ve bu şekilde, yargılama yapıp mahkemeyi etkilemeye çalıştığı iddia edildi.

DENİZ UĞUR HAKKINDA 4 AYRI SUÇTAN SORUŞTURMA

Muhtar ayrıca şarkıcı Seren Serengil'in, mahkeme sürecinde kendi lehine tanıklık yapacağını fakat Deniz Uğur'un avukatının, Serengil ile görüşmesi sonucunda tanıklık yapmaktan vazgeçtiğini iddia etti. Muhtar, Uğur'dan bu nedenle şikayetçi oldu.

Deniz Uğur hakkında; 'adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs', 'yargı görevini yapanı etkileme', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'çocuğun kaçırılması ve alıkonulması' suçlarından soruşturma başlatıldı.

Başsavcılık, şikayet üzerine soruşturma açılıp yürütüldüğünü ve ünlü oyuncunun, adresinin Beykoz'da bulunduğunu ve eylemlerinin bu ilçede gerçekleştiğini kaydetti. Soruşturma yetkisizlik nedeniyle Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.