Magazin
24 Ağu 2010 11:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:34

REHA MUHTAR NECO'NUN ESKİ EŞİNE METROCİTY'DE EV Mİ TUTTU? TAKVİM'DEN BOMBA İDDİA!

İkizlerinin annesi Deniz Uğur'dan ani bir kararla ayrılan Reha Muhtar sevgilisi Oya Germen için Metrocity'den lüks bir daire kiraladı.

İkizlerinin annesi Deniz Uğur’dan ani bir kararla ayrılan Reha Muhtar, geçmişte de aşk yaşadığı Oya Germen’le Metrocity’de aynı eve taşındı
 
Ünlü gazeteci Reha Muhtar, yine yaptı yapacağını... İkizlerinin annesi Deniz Uğur’la yaklaşık 3 senedir birlikte olan Reha Muhtar, bu ilişkiye son noktayı koyar koymaz gizli bir aşka yelken açtı. Daha önce Nilüfer, Gülşen ve Oya Germen gibi ünlü isimlerle aşk yaşayan Muhtar, eski defterleri açarak Deniz Uğur’dan önceki sevgilisi Oya Germen’le yeniden birlikte olmaya başladı. Yeni aşkı için Metrocity’den lüks bir daire kiralayan Muhtar, aşk yuvasını da buraya kurdu.

JEST ÜSTÜNE JEST
SIK sık sevgilisinin yanına giden Muhtar, aşkının ortaya çıkmaması için büyük çaba harcıyor. Şarkıcı Neco’nun eski eşi olan Oya Hanım ise şu sıralar sevgilisinin jestleri karşısında mutluluktan havalara uçuyor. Deniz Uğur’la ipleri tamamen koparan ünlü gazetecinin ikizlerinin velayetini almak için ünlü oyuncuya baskı yaptığı da iddia ediliyor. Reha Muhtar, daha önce de birkaç kez çocuklarının annesini aldatmıştı.

AŞK YUVALARI METROCİTY
Reha Muhtar, sevgilisi Oya Germen için İstanbul’un göbeğindeki Metrocity’den lüks bir daire tuttu.

iNTiKAMI ACI OLDU
Reha Muhtar, kısa bir süre aşk yaşadığı Oya Germen’den ayrılıp Deniz Uğur’la birlikte olmuştu. Bu ayrılık sonrası büyük hüsran yaşayan 57 yaşındaki Oya Hanım’ın yüzü şu sıralar gülüyor.

Takvim