Gündem
16 Kas 2010 17:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:48

REHA MUHTAR İKİZLERİ İÇİN DAVA AÇTI!

Vatan gazetesi yazarı Reha Muhtar, üç yıl birlikte yaşadıktan sonra ayrıldığı sevgilisi Deniz Uğur'dan olan ikizlerinin velayetlerini almak için dava açtı

Daha önce sanatçı Nilüfer ve Gülşen ile yaşadığı aşklarla bilinen gazeteci Reha Muhtar, geçtiğimiz yaz 3 yıllık beraberliğini bitirdiği Deniz Uğur’dan olan 1.5 yaşındaki ikizlerinin velayetini almak için açtığı dava öncesinde anlaşma sağladı. İkili aralarında yaptıkları protokolle Mina Deniz ve Poyraz Deniz isimli ikizlerin 18 yaşına kadar Muhtar’ın Baltalimanı’ndaki yalısında kalmaları, annelerinin haftanın 6 günü yalıda çocukları görebileceği, isterse 2 gün yalıda kalabileceği yönünde anlaşma sağladı.

KİTABINDA YAZMIŞTI


AHT’den Canan İspir’in haberine göre Reha Muhtar 2007 yılında oyuncu Deniz Uğur ile birlikte yaşamaya başlamış 6 Mayıs 2009 tarihinde, Mina Deniz ve Poyraz Deniz adını verdikleri ikizleri dünyaya gelmişti. Sevgilisine duyduğu aşkı ’Gazeteci’ isimli kitabında anlatan oyuncu Deniz Uğur, ikizleri ve ilk evliliğinden oğlu Engin Deniz ile birlikte Muhtar’ın Baltalimanı’ndaki yalısında yaşıyordu.

GERMEN İLE YENİDEN

Ancak geçtiğimiz yaz çiftin mutluluğu gölgelendi. İddiaya göre Reha Muhtar eski sevgilisi Oya Germen ile yeniden birlikte olmaya başlarken, Deniz Uğur ve oğlunun yalıya alınmaması için çalışanlara talimat verdi. 6 yaşındaki oğlu ile birlikte annesinin evine yerleşen Deniz Uğur, ikizleri çok özlediğini ve eve dönmek istediğini söylemesine rağmen Reha Muhtar geri adım atmadı. Deniz Uğur’a ikizlerin velayetini almak için baskı yaptığı öne sürülen Reha Muhtar geçtiğimiz günlerde bu talebi için ilk adımı attı.

YALIDA 2 GÜN İZNİ

Muhtar, mahkemeye yaptığı başvuruda ikizlerin velayetlerinin anneleri Deniz Uğur ile düzenledikleri protokol uyarınca kendisine verilmesini istedi. Protokole göre, ikizler 18 yaşına gelene kadar Muhtar’ın Baltalimanı’ndaki yalısında kalacak, anneleri Deniz Uğur ’önceden haber vermesi halinde’ haftanın 6 günü yalıda çocukları görebilecek, isterse haftanın 2 günü de yalıda kalabilecek. Yine protokol uyarınca Deniz Uğur’un 2004 günü öldürülen oyuncu eşi Hakkı Sunat’tan olan oğlu Engin Deniz Sunat’ın 18 yaşına gelene kadar tüm okul masraflarının Reha Muhtar tarafından karşılanması, Vatan Gazetesi Pazar ekindeki köşe yazısı ücretinin Deniz Uğur’un hesabına yatırılması kararlaştırıldı.


ETİKETLER
#reha muhtar #ikizler